- Член од
- 8 април 2010
- Мислења
- 1.182
- Поени од реакции
- 281
Колку народ само заеба на спортска,Нашите сега најдоа да даваат гол![]()

Колку народ само заеба на спортска,Нашите сега најдоа да даваат гол![]()
Еве јас како сум типувал пред почетокотНема да изгубиме ама нема ни да ја тепаме Ерменија на гости:jaj:
Како што кажав мој тип е
Русија 0/6
Словачка 1/6
Ирска 1/6
Ерменија 4/6
Андора 6/6
Со 12 бода пласман на четврто место!
Ne e povreden tuku ovoj tashakov go igra sponot fazli mesto negoПовреден е..
И то не ви чини ? Се да се хејтало не смеело гол да дај овај онај , јас денеска видов дека добро се држевме,без разлика на неколку киксови пред голот и тоа што беше во добра форма Богатинов , другото се беше добро. Со оглед на то дека имаат квалитетни играчи Словачка супер изигравме против нив...До кога ќе даваме голови од корна и штоперите ќе бидат најдобри стрелци ?
Бугарите 5, ама во нивна група немаше екипа одс рангот на Андора т.е. екипа од шестиот шеширние 8 бугарија ако не се лажам имаат 5 и албанија 8 другиве сите од балканов се пласирани или играат бараж.
Ја и татко ми ја фативме Х-ХКолку народ само заеба на спортска,![]()
И ја сфати поентата или треба ти помош ?Зашто??? Бараш сродни души??
Штоо !?! Како не си отишол да му бапнеш една не ми е јасно. Дебел празноглавец еден . Се смеел , а истите играчи и он ги викаше и тренираше . Изрод . Се надевам оти нема да добие ни денар обештетување , море казна да му дадат , да враќа од тие парите што ги зеде!Бев на стадион, мртва игра се виде дека беа дојдени Словациве колку да изиграат лагано а нашиве цели квалификации им беа лагани па така и оваа утакмица !!! Што напишав на неколку поста после натпреварот со Ерменија !!! Шиков несакам да го видом во дрес на Македонија и крај ... Честито нека ни е бодот!!! А Јонуз смрдлето у ложа се кикоти се смее на голот гомно едно !!! Тошак не е ни најмалку крив за тоа што се случува во репрезентацијата, сите ги знаеме кои се проблемите ...!!! Дојде Естонија да игра бараж и ред други изненадувања ај па ваљда ќе дојдат и нашите 5 минути да се радуваме на таков успех ... Како викаат старите секое лошо за добро е
!