- Член од
- 8 април 2010
- Мислења
- 1.182
- Поени од реакции
- 281
Колку народ само заеба на спортска,Нашите сега најдоа да даваат гол
Колку народ само заеба на спортска,Нашите сега најдоа да даваат гол
Еве јас како сум типувал пред почетокотНема да изгубиме ама нема ни да ја тепаме Ерменија на гости:jaj:
Како што кажав мој тип е
Русија 0/6
Словачка 1/6
Ирска 1/6
Ерменија 4/6
Андора 6/6
Со 12 бода пласман на четврто место!
Ne e povreden tuku ovoj tashakov go igra sponot fazli mesto negoПовреден е..
И то не ви чини ? Се да се хејтало не смеело гол да дај овај онај , јас денеска видов дека добро се држевме,без разлика на неколку киксови пред голот и тоа што беше во добра форма Богатинов , другото се беше добро. Со оглед на то дека имаат квалитетни играчи Словачка супер изигравме против нив...До кога ќе даваме голови од корна и штоперите ќе бидат најдобри стрелци ?
Бугарите 5, ама во нивна група немаше екипа одс рангот на Андора т.е. екипа од шестиот шеширние 8 бугарија ако не се лажам имаат 5 и албанија 8 другиве сите од балканов се пласирани или играат бараж.
Ја и татко ми ја фативме Х-ХКолку народ само заеба на спортска,
И ја сфати поентата или треба ти помош ?Зашто??? Бараш сродни души??
Штоо !?! Како не си отишол да му бапнеш една не ми е јасно. Дебел празноглавец еден . Се смеел , а истите играчи и он ги викаше и тренираше . Изрод . Се надевам оти нема да добие ни денар обештетување , море казна да му дадат , да враќа од тие парите што ги зеде!Бев на стадион, мртва игра се виде дека беа дојдени Словациве колку да изиграат лагано а нашиве цели квалификации им беа лагани па така и оваа утакмица !!! Што напишав на неколку поста после натпреварот со Ерменија !!! Шиков несакам да го видом во дрес на Македонија и крај ... Честито нека ни е бодот !!! А Јонуз смрдлето у ложа се кикоти се смее на голот гомно едно !!! Тошак не е ни најмалку крив за тоа што се случува во репрезентацијата, сите ги знаеме кои се проблемите ...!!! Дојде Естонија да игра бараж и ред други изненадувања ај па ваљда ќе дојдат и нашите 5 минути да се радуваме на таков успех ... Како викаат старите секое лошо за добро е !