Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Нема да изгубиме ама нема ни да ја тепаме Ерменија на гости:jaj:
Како што кажав мој тип е
Русија 0/6
Словачка 1/6
Ирска 1/6
Ерменија 4/6
Андора 6/6

Со 12 бода пласман на четврто место!

Еве јас како сум типувал пред почетокот :D
Да видите само колку фејл постови со прогнози има во темата хахахаха

Некои и по 20 бода очекувале:pos:

Sat ipol gledav MTV.... tesko bese ama izdrzav.

До кога ќе даваме голови од корна и штоперите ќе бидат најдобри стрелци ?
И то не ви чини ? Се да се хејтало не смеело гол да дај овај онај , јас денеска видов дека добро се држевме,без разлика на неколку киксови пред голот и тоа што беше во добра форма Богатинов , другото се беше добро. Со оглед на то дека имаат квалитетни играчи Словачка супер изигравме против нив...

ние 8 бугарија ако не се лажам имаат 5 и албанија 8 другиве сите од балканов се пласирани или играат бараж.
Бугарите 5, ама во нивна група немаше екипа одс рангот на Андора т.е. екипа од шестиот шешир :D
Ние освоивме бедни 2 поена во мечевите со екипите од први 5 шешири, несметајќи ја аматерската селекција на Андора.
Албанија освои 9 бода, еден повеќе од нас :D
И Кипар не влезе, ни Словенија, а и Србија е на исти пат :D

Засега само Грција е квалификувана, а Хрватска и Црна Гора ќе играат бараж. Босна води во Франција и ако победи е квалификувана, во спротивно има бараж :)

Игравме добро,создававме шанси,имаше одлични пасови на релација средина-напад нооо...немавме среќа.

Додека пекарот правеше пирошки во забавниот парк, една кучка сакаше да украде пирошка но пекарот ја виде, го зема камшикот и ја направи салата, ја шкртна од списокот на живите.

Сцена од филмот ,,Made in Slovakia ", улогите ги толкуваат Пекарик, Пирошка, Забавник, Куцка, Хамшик, Салата и Шкртел.

:pos:

Бев на стадион, мртва игра се виде дека беа дојдени Словациве колку да изиграат лагано а нашиве цели квалификации им беа лагани па така и оваа утакмица !!! Што напишав на неколку поста после натпреварот со Ерменија !!! Шиков несакам да го видом во дрес на Македонија и крај ... Честито нека ни е бодот :D!!! А Јонуз смрдлето у ложа се кикоти се смее на голот гомно едно !!! Тошак не е ни најмалку крив за тоа што се случува во репрезентацијата, сите ги знаеме кои се проблемите ...!!! Дојде Естонија да игра бараж и ред други изненадувања ај па ваљда ќе дојдат и нашите 5 минути да се радуваме на таков успех ... Како викаат старите секое лошо за добро е :D !

Бев на стадион, мртва игра се виде дека беа дојдени Словациве колку да изиграат лагано а нашиве цели квалификации им беа лагани па така и оваа утакмица !!! Што напишав на неколку поста после натпреварот со Ерменија !!! Шиков несакам да го видом во дрес на Македонија и крај ... Честито нека ни е бодот :D!!! А Јонуз смрдлето у ложа се кикоти се смее на голот гомно едно !!! Тошак не е ни најмалку крив за тоа што се случува во репрезентацијата, сите ги знаеме кои се проблемите ...!!! Дојде Естонија да игра бараж и ред други изненадувања ај па ваљда ќе дојдат и нашите 5 минути да се радуваме на таков успех ... Како викаат старите секое лошо за добро е :D !

Штоо !?! Како не си отишол да му бапнеш една не ми е јасно. Дебел празноглавец еден . Се смеел , а истите играчи и он ги викаше и тренираше . Изрод . Се надевам оти нема да добие ни денар обештетување , море казна да му дадат , да враќа од тие парите што ги зеде!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom