Ок, нема дрес, ама можат и другата опрема да ја пуштат тогаш во продажба, поло маички, тренинг маички, тренерки... утепани скроз.Нема дресови во ФАН ШОП на ФФМ, но затоа има колку сакаш на Али Експрес
На веб страницата на Фудбалската федерација на Македонија каде што има и ФАН ШОП не може да се нарача дрес од нашата репрезентација бидејќи сите се потрошени. Нема ниту црвени, ниту бели, а бордо и новиот дизајн воопшто не постојан. Но затоа, кинеската Али Експрес на големо ги нуди нашите...sportm.mk
Жаре "немамнистопрегледи" нез ам како се докопува до било кој гостин, неговите дома не го гледаат ама еве вака ќе се докопа некако до најбитните во клучен момент.Цела емисија
види го Мрмињо стигна да носи тренинг опрема со свои иницијали IAЦела емисија
Не знаев дека бранел стандардно. А кога и да отворам на портал или пак на flashscore, гледам дека бил резерва и затоа ме чуди. Искрено мислам дека и покрај киксовите дека е најдобар голман наш во моментов (Митов-Нилсон само на една утакмица сум го гледал, може и да е подобар не знам) и порано многу подобро и посигурно бранеше. Затоа и сум сметал дека треба да игра во некоја подобра лига (еве нека е и холандската), освен ако Рајо обезбеди место во Примера и ако тогаш Столе биде прва опција би било супер.abe vtora spanska liga e visok level, taja liga vo prosek e daleku pokvalitetna od na primer ungarskata ili hrvatskata, a rayo se bori za vlez vo primera (se uste se vo igra preku play off). stole za rayo da brani standardno pa duri i da e vo segunda toa e super za nego bidejki kapacitet za mnogu povise i nema.
bese prv golman, ama bidejki zaradi EP ne moze da igra vo play offot za vlez vo primera oni pred nekoja nedela go prefrlija na klupa za zidane da bilda forma pred bitnite natprevari.
Од интерес од Фрајбург до Панатиниакос..Дарко Велковски ова лето би можел да се пресели во Панатинаикос! - sportmedia.mk
Покрај интересот за Иван Тричковски, за кого медиумите во Грција наголемо пишуваа во изминатите денови, грчкиот гигант Панатинаикос бил силно заинтересиран и за уште еден наш репрезентативец, а тоа е Дарко Велковски. Имено новиот стратег на „зелените“ од Атина, Иван Јовановиќ го предложил...sportmedia.mk
Nema da e loso...
А што му фали на Панатинаикос? Добра е грчката лига, играат Европа плус им дојде добар тренер сега. Ај ако не да скапува на клупа во некој клуб.Од интерес од Фрајбург до Панатиниакос..
Не играат Европа, не знам кај го виде тоа. Подобро е грчката од хрватската лига, но во Ријека има европски натпревари.А што му фали на Панатинаикос? Добра е грчката лига, играат Европа плус им дојде добар тренер сега. Ај ако не да скапува на клупа во некој клуб.
Говорот на тело на Пандев додека праи интервју кажува се. Значи махери сме за "awkward" да му напраиме на чоек да му биде.Да се молиме на боговите само дека нема да се короносаат на ден пред поаѓање. Ме лазат морници кога гледам фотки на Instagram со кого се' не се испосликаа и изгушкаа. Ебати „меурот“ ебати, не е можно да се до толку глупи и да се стават во ризик ради ликови како Панчо. И да се вакцинирани, пак може да кркнат позитивен тест и без симптоми - па ќе викаме „немавме среќа“ кога уствари сме немале дисциплина.
Знам дека е еуфорија и се, ама зошто мора да се дешаваат вакви гушкалици пред поаѓање бе?
Прегледај го приврзокот 297678
Нашиот постмодерен лиричар слаткар во една од неговите преписки најдени во архивите длабоко закопани под МРТВ со златни букви напишалДобро бе зашто никој не реагира што им е ?!?!?
За што да реагира?Добро бе зашто никој не реагира што им е ?!?!?