Македонска фудбалска репрезентација

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Ок, нема дрес, ама можат и другата опрема да ја пуштат тогаш во продажба, поло маички, тренинг маички, тренерки... утепани скроз.
Автоматски споено мислење:

А за Панчо, да не грешам душа, ама ми изгледа како дечкото пред три години да почнал да гледа фудбал.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Цела емисија

Жаре "немамнистопрегледи" нез ам како се докопува до било кој гостин, неговите дома не го гледаат ама еве вака ќе се докопа некако до најбитните во клучен момент.
Дај некој нека го исече видеово само со репрезентативциве

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.187
Поени од реакции
4.023
abe vtora spanska liga e visok level, taja liga vo prosek e daleku pokvalitetna od na primer ungarskata ili hrvatskata, a rayo se bori za vlez vo primera (se uste se vo igra preku play off). stole za rayo da brani standardno pa duri i da e vo segunda toa e super za nego bidejki kapacitet za mnogu povise i nema.

bese prv golman, ama bidejki zaradi EP ne moze da igra vo play offot za vlez vo primera oni pred nekoja nedela go prefrlija na klupa za zidane da bilda forma pred bitnite natprevari.
Не знаев дека бранел стандардно. А кога и да отворам на портал или пак на flashscore, гледам дека бил резерва и затоа ме чуди. Искрено мислам дека и покрај киксовите дека е најдобар голман наш во моментов (Митов-Нилсон само на една утакмица сум го гледал, може и да е подобар не знам) и порано многу подобро и посигурно бранеше. Затоа и сум сметал дека треба да игра во некоја подобра лига (еве нека е и холандската), освен ако Рајо обезбеди место во Примера и ако тогаш Столе биде прва опција би било супер.

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.909
Поени од реакции
2.943
Ovoj Jankov me interesira dali e nesto posebno ili prosek?

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.909
Поени од реакции
2.943

Nema da e loso...

Член од
1 април 2018
Мислења
2.118
Поени од реакции
4.119

Nema da e loso...
Од интерес од Фрајбург до Панатиниакос..

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.188
Поени од реакции
10.206
@naumdb

Квалитетот е задоволителен, али не знам колку ќе остане логото и бојата по перење.

Инаку никаде не спомнаа дека каргото е на моја сметка. Пакетот не можеш да го отвориш пред да го платиш. Ако имало проблем со големината, да сум им пишал па да ми донеле нова, а оваа да ја земат. Среќа ми се фати.

И плаќање само со кеш што е голем downside. Во 2021 да не можеш со картица да платиш, буууу. (n)

Attachments

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.924
Поени од реакции
17.912
Од интерес од Фрајбург до Панатиниакос..
А што му фали на Панатинаикос? Добра е грчката лига, играат Европа плус им дојде добар тренер сега. Ај ако не да скапува на клупа во некој клуб.

Член од
1 април 2018
Мислења
2.118
Поени од реакции
4.119
А што му фали на Панатинаикос? Добра е грчката лига, играат Европа плус им дојде добар тренер сега. Ај ако не да скапува на клупа во некој клуб.
Не играат Европа, не знам кај го виде тоа. Подобро е грчката од хрватската лига, но во Ријека има европски натпревари.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Да се молиме на боговите само дека нема да се короносаат на ден пред поаѓање. Ме лазат морници кога гледам фотки на Instagram со кого се' не се испосликаа и изгушкаа. Ебати „меурот“ ебати, не е можно да се до толку глупи и да се стават во ризик ради ликови како Панчо. И да се вакцинирани, пак може да кркнат позитивен тест и без симптоми - па ќе викаме „немавме среќа“ кога уствари сме немале дисциплина.

Знам дека е еуфорија и се, ама зошто мора да се дешаваат вакви гушкалици пред поаѓање бе?
1623063538358.png

Член од
9 април 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
979
Да се молиме на боговите само дека нема да се короносаат на ден пред поаѓање. Ме лазат морници кога гледам фотки на Instagram со кого се' не се испосликаа и изгушкаа. Ебати „меурот“ ебати, не е можно да се до толку глупи и да се стават во ризик ради ликови како Панчо. И да се вакцинирани, пак може да кркнат позитивен тест и без симптоми - па ќе викаме „немавме среќа“ кога уствари сме немале дисциплина.

Знам дека е еуфорија и се, ама зошто мора да се дешаваат вакви гушкалици пред поаѓање бе?
Прегледај го приврзокот 297678
Говорот на тело на Пандев додека праи интервју кажува се. Значи махери сме за "awkward" да му напраиме на чоек да му биде.
Автоматски споено мислење:

Добро бе зашто никој не реагира што им е ?!?!?
Нашиот постмодерен лиричар слаткар во една од неговите преписки најдени во архивите длабоко закопани под МРТВ со златни букви напишал

Овде проблемот се решава со јебига.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom