Македонска фудбалска репрезентација

F

FuckYouAll

Гостин
Јас сум за сите да се избркаат од репрезентација, како што направија Французите, никој од оние манекени не заслужува да носи национален дрес. Да ги соберат Албанциве што живеат во Македонија повеќе ќе се трудат од овие инвалидиве.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Стојам на мислењето дека Катанец (или некој како него), со овие играчи, у моменталната форма у која што се ќе имаше многу подобри успеси... (т.е. ќе имаше успеси пошто сеа ги нема па да би имал подобри)... вака нема авторитет на клупата, а тоа е најлошото у која било репрезентација а не камоли кај нас.
Се сложувам со тебе за ова

F

FuckYouAll

Гостин
Имавме,Пандев му даде убава топка коа Ѓуровски утрча од десна страна и шутна по крај гол!!!А што ако влага во шанси коа незнае да даде гол,и јас можам да влагам во шанса хаха
Оди лечи се ти, Ристиќ барем пробуваше да направи нешто. Пандев мислит дека во Италијанско играт на секое паѓат како наркоман.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Минатата утакмица грото од вас викаа немаме среќа во фудбалов. Видоа ли денес колку грешат. Само среќата не спаси од пораз со ерменија на наш терен :kesa:
Многу јасно. Дури и новинарите кои промовираа таква атмосфера се свестија и известуваа објективно.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.639
Поени од реакции
1.240
Имавме,Пандев му даде убава топка коа Ѓуровски утрча од десна страна и шутна по крај гол!!!А што ако влага во шанси коа незнае да даде гол,и јас можам да влагам во шанса хаха
А што ако Пандев знае гол да даде кога не влага у шанси ?
таков ли муабет да тераме ?
Кој , ацо стојков да игра , Баже илиоски да игра , кој , и не е крив ристиќ за нерешениот резултат , па и Ѓуровски имаше 2 шанси , Тричковски од 5 метри преку Север ја рогна , како може Ристќ да ти е крив објасни ми

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.461
Оди лечи се ти, Ристиќ барем пробуваше да направи нешто. Пандев мислит дека во Италијанско играт на секое паѓат како наркоман.
Ок Ристич е звер,неможе да им даде гол на Ерменија важно на Русија ке им даде хааха!!!Ти си луд бе,али добро секој си има право на свое мислење

--- надополнето ---

А што ако Пандев знае гол да даде кога не влага у шанси ?
таков ли муабет да тераме ?
Кој , ацо стојков да игра , Баже илиоски да игра , кој , и не е крив ристиќ за нерешениот резултат , па и Ѓуровски имаше 2 шанси , Тричковски од 5 метри преку Север ја рогна , како може Ристќ да ти е крив објасни ми
Абе сеа не ми ги спомнувај Пандев и Тричковски коа они игра крила,значи Ристич ни беше најистурен во шпицот и он беше задолжен да даде гол!!!Му наместиа 2 чисти шанси очи во очи ај кажи што сакате повеќе,и да за мене он е кривиот што не тепавме бидејки да ги дадеше 2 гола ке си беше 2-0 за нас

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
Се карате кој у напад би требало да игра,а одбраната ни беше швајцарско сирење..... Една ЕРМЕНИЈА ееееј магариња ги направи нашите дефанзивци :tapp:

F

FuckYouAll

Гостин
Ок Ристич е звер,неможе да им даде гол на Ерменија важно на Русија ке им даде хааха!!!Ти си луд бе,али добро секој си има право на свое мислење
Јас не реков дека Ристич е ѕвер, туку ти си тој што го брани Пандев кој ништо не покажа а е капитен. Немора да го браниш Пандев заради тоа што игра во Интер.

--- надополнето ---

Абе сеа не ми ги спомнувај Пандев и Тричковски коа они игра крила,значи Ристич ни беше најистурен во шпицот и он беше задолжен да даде гол!!!Му наместиа 2 чисти шанси очи во очи ај кажи што сакате повеќе,и да за мене он е кривиот што не тепавме бидејки да ги дадеше 2 гола ке си беше 2-0 за нас
За 90 минути успеаја да наместат дури 2 шанси ? :tv:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Се карате кој у напад би требало да игра,а одбраната ни беше швајцарско сирење..... Една ЕРМЕНИЈА ееееј магариња ги направи нашите дефанзивци :tapp:
Се е повзано, откако излегоа Ристиќ и Ѓуровски нападот толку се распадна што Ерменците без проблем си се фокусираа на нашата одбрана. Исто беше и со Словачка, откако Јонуз сам си го уништи нападот Словаците ни играа на еден гол.

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Каква тактика какви бакрачи ден губење празно ломотење и бабјо лелекање...

Овој треба да се тргне од местото претседател ако мислиме нешто сериозно да правиме.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Пред малку се вратив од стадион и едно ми остана во глава "ИГРАЈТЕ ПЕДЕРИ" све ова кажува, една Ерменија да ти излезе 10 пута сам на сам со голманот па ти треба да си ментално пореметен, па кого ќе тепамо во квалификациеве?? Андора? И тие ќе не тепаа... многу незадоволен сум... последни 15 минути дали сите заедно истрчаја 2 километра... и па да кога се радуваја на голот тогаш истрчаја повеќе:tapp:. Сосема заслужено само Попов на крај доби аплауз, Пандев докажа дека не заслужува да игра во Интер, ако игра секаде ваке само Азербејџан или Кипар му е лекот..., а и браво за Ристиќ кој докажа дека ја сака оваа држава кога го бакнуваше дресот иако е србин... иако промаши некој клучни ситуацие (да беше некој друг ќе ја рокнеше уште пред да ја добие, за нашиве мислим). Само Наумовски на крај дојде да се извини пред публиката, сите други со наведнати главе... бојкот треба да се напрае сеа со Русија дефинитивно, и да се стае ФФМ МАФИЈА транспарент, може ќе се смени нешто...
Браво за Гемиѓии од Велес, да не беа тие прав театар ќе беше на стадион, и кај се пееше станете Македонци никој не стануеше, да ти ебам...
За во иднина би им осигурал место само на Нурединовски, Попов и Тричко, другиве нека се трудат иначе чао пријатно.
Ристиќ и Наумовски би ги додал, другите гитла од репрезентација!! Има млади играчи на кои ќе може да се потпремо...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.639
Поени од реакции
1.240

--- надополнето ---

И што ако ги утна . Абе ти имаш ли поим од фудбал , или ко децана од 13 години ги глеаш само напаѓачите . Како можеш него да кривиш за поразот , па што ни праеше одбраната за примените голови и за 3-4 100% шанси што ги утнаа Ерменците , бетер од Швајцарско сирење ни беше одбраната ( Клучен фактор за примените голови ) , кај ни беше средниот ред , што праеше Славчо Горгиевски , го виде ли некој него денеска или играме без него . Дај не треси жити се . Па Пандев ти текнува ли што утна лани со Шкотска у гости , и што сеа он е крив што не се пласиравме лани , што утнуваше Пандев на гостувањето со Исланд ти текнува ли И што ако е крило му се просува него
И што ако Играл крило Пандев , што не треба гол да даде

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
Се е повзано, откако излегоа Ристиќ и Ѓуровски нападот толку се распадна што Ерменците без проблем си се фокусираа на нашата одбрана. Исто беше и со Словачка, откако Јонуз сам си го уништи нападот Словаците ни играа на еден гол.
И пред да излезат они,уште во првото полувреме неколку пати извисија Новевски и Митрески,ко мали деца беа претрчани.
Од кога излезе Ристиќ многу се намалија шансите што ги имавме ( за гол мислам ) а посебно Ѓуровски кога излезе. Со 4 напаѓачи ненормалнион кога играше. Каква глетка беше тоа,резултат 1-1 нашиве у формација 4-2-4 ( од кои 2ца ултра ованзивни бекови ) Се сведува се дека игравме со 2ца у одбрана и Шумуликовски како подршка за нив = Самоубиство.... Да останеше 4-3-3 формација ( со или без Ристиќ ) многу поголеми шанси ќе имавме за победа..... А всушност и многу подобро игравме со таа формација.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.461
Ок нема повеќе расправање,баш да видам до крај дали ке даде гол Ристич!!!!Ке праиме муабет на крај не се секирајте, ајде нека биде по ваше Ристич бил добар Пандев бил манекен

Kajgana Shop

На врв Bottom