http://ekipa.mk/utkata-na-jahovik-vo-94-minuta-chinela-anglichanets-2-500-funti-si-gi-bara-parite/
Овај пак кретенот парите си ги бара
Од Илчо барај ги,и од Мрме,тие полни се(со
ДЕВИЗИ на име провизии,задршки и триста рекети)
.
Добро бе,милион години гледам,играм фудбал,па онакви дрва неам видено никаде,ццц,па ништо фудбалско нема кај одредени играчи,ама баш ништо,освен шо се пицнати во тие АЛФ фризурите и брадите(да ви плукнам во стајлингот)
Кој
е овај Јаховиќ бе?Кој те зел тебе бе гревче едно за репка,абе
го отепа и онај Мрме незналицата,и Илчо лоповот,како бе,како?
Онај Богатинов,леле,леле криминал од голман,па мојот голман од мал фудбал ако нема подобар рефлекс и поставување од овај еве на,онај потег за вториот гол е директно за во затвор
,дури и Бен Хаим се зачуди и си вика
ШО МУ Е НА ОВАЈ БЕ БРАААТ?
Уште по онај криминален гол шо го прими од Ракитич во 2012 за ова дрво требаше да е затворена вратата за репка,кој си бе ти?Алооо?
А јас пак шутракот си мислев на времето(2010 година)кога Работнички го испадна Пелистер во 1/2 финале на куп којзнае шо голман е овај шупелката,какви само топки ни фати тогаш,а овде брани како почуден,ама јебига,наша лига и меѓународно натпреварување,разлика како Лада и Ауди.
Арно шо не ја гледав одпочеток,само на крај фатив,на смимка само на FF измотав да ги видам головите,ауууу
Уште кога ги видов оние фаците на Мојсов и Ванчета Шиков ми се одмили и репка и се,до кога бе со овие?до кога?
Ајде таму гонете се у
Нека завршат децата сеа,и цела репка топтап нека ја префрлат,од овие моменталните само 10ина заслужуваат да играат,Хасани,Ибраими,Нестороски,Алиоски како лидери,се друго е вишок,па нека се напрај еден нов список од 30ина играчи па да се одберат најдобрите,вака не оди.
И секако нов селектор,некој нормален,шо има 2 грама УМ,не онаков изгубен Германец,абе се треба од корен менување,почнувајќи од онај Илчо,ми е страв сеа дека и децата од младата ќе ги запустат со нивните глупости и мешетарења/.
Па уште и комплет карти шиткат бе,ааааа.
промотивна цена од 500 денари,каква промотивна бе море?100 денари е многу за вас,не Италија,кој сака не иди.
П.С.
Единствено дресот е позитивна работа
,браво Јако
Одамна ја иам баталено репката,барем до некои подобри времиња(се надевам дека децата на Милески за брзо ќе ме разубедат),
мора да се купи еден ваков дрес.