Македонска кошаркарска лига сезона 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011/12?

• Вкупно гласачи
    183
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Добро почна првенството.
Вчера Работнички - Вардар не одиграна.
Денеска овие ја прекинаа.. бравос бравос.
Ама им се можи, се додека нашите ќутат и траат овака ќе ни го спопикуваат.
Но мислам дека не е за навивањето толку, мислам, а и кажа коментаторот дека фрлиле тврд предмет..

• Ми се допаѓа
Reactions: FA
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абре до кога вака со навивањево и со тие простачки песни? Имаш нормални песни за навивање па пеј, навивај, бодри го тимот...
А што е најтрагично 80% од тие што се дерат се деца до 8 одделение максимум до втора средно, што не знаат ни што пеат. Срамота.
Ти најде да кажуваш што да навиаат.:tapp:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.977
Поени од реакции
74.002
Ја не им кажувам ШТО да навиваат, туку кажувам колку грдо звучи кога слушаш поедини песни.
Истото се случува и на нивни терен, само таму не смееш ни да помислиш мечот да биде прекинат. А овде судииве глумат лудило. Двоен аршин до немајкаде....

Негооо, Торус ја совладал АБА со 90-102:)

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
И мене ми е грдо кога пеат тие такви песни, ама со враќање на исто ниво па ништо не се добива. Само појше силење и од едните и од другите.
Само треба да се има исти критериуми, ете велиш таму не прекинале меч и не испразниле сала... ама не ме чуди...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.977
Поени од реакции
74.002
И мене ми е грдо кога пеат тие такви песни, ама со враќање на исто ниво па ништо не се добива. Само појше силење и од едните и од другите.
Само треба да се има исти критериуми, ете велиш таму не прекинале меч и не испразниле сала... ама не ме чуди...
Таму не се проблем толку публиката, колку што се раководствата на тимовите, нивните апаши што се во управа и слично. Ќе стават 5 полицајци (од Албанска националност) и притисоци колку сакаш. Судиите не смеат ни да помислат да го прекинат мечот. пред мечот има воспитни за гостинските кошаркари уште во соблекувалната, па поминуваш низ тунелот во кој те рогаат оние кои што се задолжени за безбедноста, и на крај од публика може да ти се симне некој и да те разрога кога сака...
Лани влегоа навивачите на Лирија во терен, бегаа играчите на МЗТ и тек тогаш овој ја прекина утакмицата и тоа затоа што беше на трибините градоначалникот на Аеродром.
На Лирија-Работнички беа присутни и Фуере и остала багра, цело време се пееше против Македонија, нема ни Македонско знаме во салата, па никому ништо...
После и во Аердром и во Центар на возвратните дуели имаше слично навбивање, а судиите сто пати ја прекинаа утакмицата. Ама овде е само навивање а таму се мава по играчите...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ја не им кажувам ШТО да навиваат, туку кажувам колку грдо звучи кога слушаш поедини песни.
Мене па срце ми се пуни ... :D
Слушни што се пее во Тетово па кажи ми дали ти е грдо да го слушаш ова. :)
--- надополнето: Oct 16, 2011 4:39 PM ---
Во која сала настапува Лирија?
Капацитетот колкав е?
Во Сарај играат во оние салите што ги градеше владата со капацитет од 500+/- седишта.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Страшно...прекин заради пеењето,па што к.. се дешава со оваа држава???

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ова е страшно што се случува.
Таман се направи лига со 4-5 израмнети тимови и ете ти педерски работи ....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.977
Поени од реакции
74.002
МЗТ-Лирија и официјално прекината:confused:
Работнички-Вардар неодиграно бидејќи Вардар не сакале да истрчаат (т.е. претседателот ја повлекол екипата) заради сомнителноста на начинот на кој Работнички ја платил казната поради која висеше одигрувањето на овој меч.

Победи на Торус и фени во дуелите со АБА односно Кожув...

Одличен почеток на лигата:icon_lol:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.977
Поени од реакции
74.002
Неофицијално утакмицата ќе продолжи утре пред празни трибини...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom