И мене ми е грдо кога пеат тие такви песни, ама со враќање на исто ниво па ништо не се добива. Само појше силење и од едните и од другите.
Само треба да се има исти критериуми, ете велиш таму не прекинале меч и не испразниле сала... ама не ме чуди...
Таму не се проблем толку публиката, колку што се раководствата на тимовите, нивните апаши што се во управа и слично. Ќе стават 5 полицајци (од Албанска националност) и притисоци колку сакаш. Судиите не смеат ни да помислат да го прекинат мечот. пред мечот има воспитни за гостинските кошаркари уште во соблекувалната, па поминуваш низ тунелот во кој те рогаат оние кои што се задолжени за безбедноста, и на крај од публика може да ти се симне некој и да те разрога кога сака...
Лани влегоа навивачите на Лирија во терен, бегаа играчите на МЗТ и тек тогаш овој ја прекина утакмицата и тоа затоа што беше на трибините градоначалникот на Аеродром.
На Лирија-Работнички беа присутни и Фуере и остала багра, цело време се пееше против Македонија, нема ни Македонско знаме во салата, па никому ништо...
После и во Аердром и во Центар на возвратните дуели имаше слично навбивање, а судиите сто пати ја прекинаа утакмицата. Ама овде е само навивање а таму се мава по играчите...