Македонска кошаркарска лига сезона 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011/12?

• Вкупно гласачи
    183
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Нека ги поминат прво продадениве души па потоа може да се прави муабет за што како може да биде во финале. :)

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.998
Поени од реакции
1.282
Шо е работава, рамковни нема ?

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Значи само во македонска кошарка не се судат 3 секунди во рекет.
Денеска Чековски по 8 секунди си седеше во рекет си се гураше, моментално Симич истото го прави... не знам каде гледаат судииве, не е кошарката составена само од фаули, чекори и дупла али тоа е, аматери.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.061
Поени од реакции
74.695
Многу бараш брат и ти, прекомплицирано е тоа за нив :pos:
Бтв Тасовски е без поени :pos:
Бтв Лирија го прима фанстатично :pos:
Кај се овие бе? Многу тивки денес, ги нема да викнат Шќипри етнике, беса-бесе :pos:
А и камерава досега сите навивачки групи ги покажува, освен нив. Си знаат камерманиве, од толку грдоќа на мало место, множе и камерата да пукне па без пренос да останеме :icon_mrgr:

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
Зашто побогу овој Крсте толку урла???

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.061
Поени од реакции
74.695
Утре во колку е финалето на младинците?
И секако финалето МЗТ-Фени?

Планирам целодневна екскурзија, Вардар фудбал, Вардар кошарка младинци и секако финалето во сенироска категорија, иако 200-че не ми се дава за кошаркиве за жива глава :icon_mrgr:

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Утре во колку е финалето на младинците?
И секако финалето МЗТ-Фени?

Планирам целодневна екскурзија, Вардар фудбал, Вардар кошарка младинци и секако финалето во сенироска категорија, иако 200-че не ми се дава за кошаркиве за жива глава :icon_mrgr:
Ми кажа прееска Лазаревски дека играат од 4 саат, а инаку сениорите играат од 7. :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.061
Поени од реакции
74.695
Ми кажа прееска Лазаревски дека играат од 4 саат, а инаку сениорите играат од 7. :)
Ае ми пропадна идејата, фудбалот е од 3 :place:
Ќе размнислам дали ќе фрлам 200 само за сениорското, а и фазла ќе имам 2 саати, ако се вратам до дома, после нема да стигнам на кошарката :pos:

Нели од 5 и 30 беа младинците? :place:
--- надополнето: 24 март 2012 во 22:39 ---
25 март (недела)
ФИНАЛЕ (младинци)
Вардар – Фени Индустри 16 ч.
ФИНАЛЕ (сениори)
Победник 5 – Победник 6 19 ч.

Кај ли сум видел само дека било во 17 и 30 :pos:

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ае ми пропадна идејата, фудбалот е од 3 :place:
Ќе размнислам дали ќе фрлам 200 само за сениорското, а и фазла ќе имам 2 саати, ако се вратам до дома, после нема да стигнам на кошарката :pos:

Нели од 5 и 30 беа младинците? :place:
--- надополнето: 24 март 2012 во 22:39 ---
25 март (недела)
ФИНАЛЕ (младинци)
Вардар – Фени Индустри 16 ч.
ФИНАЛЕ (сениори)
Победник 5 – Победник 6 19 ч.

Кај ли сум видел само дека било во 17 и 30 :pos:
Ти викам ја од 4 саат се, 10 пати ми кажа Деко.
Инаку можеш после фудбал да си идеш, па колку фатиш од финалето фатиш.
Со се церемониите сигурно ќе трае до 5 и 30 - 6 саат, така да ќе ти остане само пола саат - саат да чекаш за сениориве. :D

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Ја колко што знам, 3 секунде има само у НБА. О љон дигитрон, О Љирија шампијон....

Член од
20 ноември 2008
Мислења
84
Поени од реакции
15
иначе вчера против љирија македонското знаме јас со другари го стававме сами го најдовме таму горе ни пукна филм кога видовме нивно знаме и го ставивме на цела трибина и одма од обезбедување ни го собраа ние почнавме да се расправаме со нив и дојде еден нз од која единица беше и им кажа да не го пипаат знамето од обезбедување и ние одма пак го наместивме на цела трибина

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
иначе вчера против љирија македонското знаме јас со другари го стававме сами го најдовме таму горе ни пукна филм кога видовме нивно знаме и го ставивме на цела трибина и одма од обезбедување ни го собраа ние почнавме да се расправаме со нив и дојде еден нз од која единица беше и им кажа да не го пипаат знамето од обезбедување и ние одма пак го наместивме на цела трибина
Денеска не ни дадија да внесиме тапани,транспаренти и мегафон да му е*ам мафијата, утре финале со МЗТ очекувам тешка борба и секако победа на Фени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom