ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.967
- Поени од реакции
- 57.733
Постабилно од ова денеска да, но постабилно од тоа со Фени, не. Ќе видиме.А мислиш дека МЗТ нема да играат постабилно утре?![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Постабилно од ова денеска да, но постабилно од тоа со Фени, не. Ќе видиме.А мислиш дека МЗТ нема да играат постабилно утре?![]()
Ми кажа прееска Лазаревски дека играат од 4 саат, а инаку сениорите играат од 7.Утре во колку е финалето на младинците?
И секако финалето МЗТ-Фени?
Планирам целодневна екскурзија, Вардар фудбал, Вардар кошарка младинци и секако финалето во сенироска категорија, иако 200-че не ми се дава за кошаркиве за жива глава![]()
Ае ми пропадна идејата, фудбалот е од 3Ми кажа прееска Лазаревски дека играат од 4 саат, а инаку сениорите играат од 7.![]()
Ти викам ја од 4 саат се, 10 пати ми кажа Деко.Ае ми пропадна идејата, фудбалот е од 3
Ќе размнислам дали ќе фрлам 200 само за сениорското, а и фазла ќе имам 2 саати, ако се вратам до дома, после нема да стигнам на кошарката
Нели од 5 и 30 беа младинците?
--- надополнето: 24 март 2012 во 22:39 ---
25 март (недела)
ФИНАЛЕ (младинци)
Вардар – Фени Индустри 16 ч.
ФИНАЛЕ (сениори)
Победник 5 – Победник 6 19 ч.
Кај ли сум видел само дека било во 17 и 30![]()
Дефанзивни има само во НБА, офанзивни има и во Европа.Ја колко што знам, 3 секунде има само у НБА. О љон дигитрон, О Љирија шампијон....
Денеска не ни дадија да внесиме тапани,транспаренти и мегафон да му е*ам мафијата, утре финале со МЗТ очекувам тешка борба и секако победа на Фени.иначе вчера против љирија македонското знаме јас со другари го стававме сами го најдовме таму горе ни пукна филм кога видовме нивно знаме и го ставивме на цела трибина и одма од обезбедување ни го собраа ние почнавме да се расправаме со нив и дојде еден нз од која единица беше и им кажа да не го пипаат знамето од обезбедување и ние одма пак го наместивме на цела трибина