Македонска кошаркарска лига сезона 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011/12?

• Вкупно гласачи
    183
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Toa dete sto ti go vikas "pola igrac" e mnogu talentirano dete samo sto na klupa ima MAJMUN sto 24/7 mu se dere i zakanuva pa na detevo race mu se tresat koga ke fati topka....nisto cudno ako ne pocnal do sega i da dtka.....
Kavki-takvi se centrite na Rabotnicki...ama da ne bea oni denes Rabotnicki ke izgubese 50 razlika....na drugo mesto e krivicata na ovoj natprevar a ne vo niv...ne znam samo ti sto si gledal cim vakvi vpecatoci imas....

ps.da ne bea navivacite da gi motiviraat igracite od torus ke izgubea 60 razlika....da ne bea navivacite denes da pravat pritisok NIKAD nemase pod 20 razlika da spusti Rabotnicki.......navivacite postojat za da gi motiviraat igracite...duri i koga gubat 30 razlika....CPB si go zavrsi svojot del nekolku pati ovaa sezona ama igacite ne....ako nesto bese svetla tocka denes toa e atmosferata....cela sala naviva i se raduva na sekoj kos ko da mislis protiv Lakers igraa a ne protiv tim od Saraj.....taka da ja ke ti kazam deka grev e da seres kade sto i ne treba samo da za ti kucaat like-ovi na tvojot post tie sto ti gi velicis....

pps.Marjan Lazovksi najverovatno nov trener na Rabotnicki...ne sum prezadovolen ama i cevka e bolje resenie od marce....
Види сега може детето да е талентирано, не викам не, ама вчера беше ептен изгубено, тоа е факт. Центрите точно дека имаа солидна партија, ама според мене треба да имаат поактивна улога во рекет, а помалку да шутираат за тројка, има кој да шутне. Не викам дека не треба да шутираат, ама под кош скоро и да не поентираа.
Што се однесува до навивачите можеби и ги мотивирале играчите и придонеле и за тоа не демантирам, ама не можеш да ги споредиш со Family во бројка, гласност, организираност, итн. Не ме сфаќај ништо погрешно, ова се само мои впечатоци.

А за Лазовски вчера се шеташе на трибина и се поздравуваше со луѓето во сала, уште да им кажеше, ако изгубат од утре ја сум тренер.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Босвел во Торус, почеток на крајот на КК Аба изгледа.Прекрасен играч е Босвел, ќе видите.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Нели во Слован отиде???
Аууу ако дошол во Торус сезонава ќе бидеееее:vozbud:
Брукс е тој што отиде во Слован, овој Босвел ти е другиот плеј, плав еден со долга коса. :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Нели во Слован отиде???
Аууу ако дошол во Торус сезонава ќе бидеееее:vozbud:
Босвел, тој плавиот, многу добар играч, има прекрасна прегледнот, уште подобар шут.А Брукс отиде во Слован.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.030
Моја грешка, се збунив со имињава :)
Толку од АБА а?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Моја грешка, се збунив со имињава :)
Толку од АБА а?
Се знаеше, од таков вештачки клуб, со човек кој е неписмен и незнае К од кошарка ... Самото тоа што Ајдуци на утакмицата со Куманово дадоа подршка на Кумани и Куманово, мислам доволно кажува колку тој клуб е сакан во Струмица. :)

п.с Сезоната станува, ПРЕИНТЕРЕСНА !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.030
Се знаеше, од таков вештачки клуб, со човек кој е неписмен и незнае К од кошарка ... Самото тоа што Ајдуци на утакмицата со Куманово дадоа подршка на Кумани и Куманово, мислам доволно кажува колку тој клуб е сакан во Струмица. :)

п.с Сезоната станува, ПРЕИНТЕРЕСНА !
Да не се откажуваат од лига?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Да не се откажуваат од лига?
Незнам што ќе прават, ваљда ќе ја избуткат сезонава со кошаркари од Струмица, има уште 2ца американци, ама со оглед на тоа дека пари веќе нема, ваљда и тие ќе си одат.Ама секако ќе отпаднат у 2ра лига, незнам што ќе прават, а и не ме интересира :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.030
Ако се откажат ќе останат дури 5 екипи од Скопје и само 3 надвор од Скопје. Скопска лига :)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Одамна немало вакво интересно првенство во македонија во било кој спорт тука се мислам 5 екипи кој ќе се борат за 2 титули први се фени и мзт потоа следува торус па лирија и на крај работнички кој мисалм дека имаат добар тим само треба да се уиграат добро и ќе се вратат на победничките патеки иначе мислев дека фени ќе разочараат сезонава ама пак си фатија ритам и газат

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
очигледно е дека фени волку слаб не бил од неговото постоење, дури ни кога беше во втора лига и првата сезона во прва лига.
нормално дека се заебавам. само да ги потсетам на нивните зборови членовите на форумов!
и сега како бе? еве југо тимот го тепавме, работнички го тепавме, исто како и торус, кај и да е ќе се сретниме и со лирија и нив ќе ги треснеме од земја...

еве гечевски отишол во мзт, ха, голем кур, кај и да е, ќе се повреди... нешто на што и се надевам!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
^ Каков дибек си ни самиот не знаеш, како можеш да се надеваш некој играч да се повреди ?
Бог да чува...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Простак бе?Од вчера гледа кошарка и било шо друго и се глупира сега, иди убиј се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom