- Член од
- 5 октомври 2018
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 9
тие што треба сериозно да ме сфатат во исто време и сакам сериозно да ме сфатат, да продадат и да се откачат од МСЕ јер ништо корисно од нив.Некој може и сериозно да те сфати
Како бе ништо корисно од нив, мора некој да купи на високо и да продаде ниско, за да може ние да купиме на ниско и да продадеме на високотие што треба сериозно да ме сфатат во исто време и сакам сериозно да ме сфатат, да продадат и да се откачат од МСЕ јер ништо корисно од нив.
Тоа сакав и јас да го напишам. Можеби не беа залудни сите реакции до Комисијата за хартии од вредност.OHB go povlekoa povikot za sobranie...
нека доштампа акции, ама не под книговодствена вредност и ПРВО да се нудат на акционерите, дивиденда во акции, како што на менаџерите им делат награди во акции..Тоа сакав и јас да го напишам. Можеби не беа залудни сите реакции до Комисијата за хартии од вредност.
Продадоа гуштерите, снемаа акции...Што бе никој не продава СТБ?
зашто да не? Моментално европа е поевтина од МСЕ.Се повеќе тековнава депресија ми личи дека некој вадеше пари за да го искористи падот на европските берзи