Z
ziko bt
Гостин
ti da nemas pari da vidis kako e
Брат и јас тргував со акции на Алкалоид и ги продадов сите.Може ли некој од вас ете така да кажам експертите,да ми даде мислење на мојава идеја додека сум на време...бидејќи сум акционер во Алкалоид чии што акции отидоа јабана(сепак не сум во загуба бидејќи акциите ги имам веќе 8 год од тогаш до сега сеуште сум во +),дали да ги продадам или да се надевам бидејќи Алкалоид е единствениот производувач на лекови во Македонија дека ќе се кренат повторно или ке останат стабилни како што се сега па да си цицам провизија додека можам?
Ako gi prodavas prati poraka.:wink:Може ли некој од вас ете така да кажам експертите,да ми даде мислење на мојава идеја додека сум на време...бидејќи сум акционер во Алкалоид чии што акции отидоа јабана(сепак не сум во загуба бидејќи акциите ги имам веќе 8 год од тогаш до сега сеуште сум во +),дали да ги продадам или да се надевам бидејќи Алкалоид е единствениот производувач на лекови во Македонија дека ќе се кренат повторно или ке останат стабилни како што се сега па да си цицам провизија додека можам?
Za prvoto se soglasuvam so tebe deka "moze da ne znaci apsolutno nisto",Конечно ова може да не значи ама апсолутно ништо, но по моето скромно мислење доколку овој моментен тренд стане насока на движење на светските пазари тогаш може да заклучиме дека во светот најлошото помина и дека пазарите полека но сигурно се враќаат онаму каде што беа.