Македонска берза

Член од
1 јули 2020
Мислења
34
Поени од реакции
37
I za tetetks ne ocekuvav ama ete evro za viceto :)
Nesporedlivi se spored mene dvete firmi, po dejnost, nacin na vodenje biznis, sopstvenik, revizija i ostanato.
Dopolnitelno, i NLB dd godinava ne deli dividenda. Nezavisno od preporakite na NBRM, mnogu pogolemo vlijanie imaat preporakite od EIB za rabotenjeto na NLB dd, i preku niv na TNB.

MSE

Член од
13 мај 2017
Мислења
261
Поени од реакции
332
Нов Закон за Јавно Обвинителство Алооооо до претставникот или застапникот на владата на форумов професоре "Ј" до кај сте со невидениот криминал во ТЕТО и БЕГ и штетата на илјадниците македонски граѓани, акционери и десетина македонски фирми направени од офшор бандити заедно со, зарем не се знае со кого ?!
Темава е за МСЕ, на МСЕ тикер за ТПЛФ не постои. :kezec::pos:

Член од
6 октомври 2017
Мислења
240
Поени од реакции
150
Темава е за МСЕ, на МСЕ тикер за ТПЛФ не постои. :kezec::pos:
Па да сосема си во право апсурд и парадокс, на документирани побарувања од 30тина милиони Евра да ја нема на МСЕ заради невидениот најголем и единствен пример за криминал на балканот. Ама зошто секогаш по правило неповиканите и неупатените коментираат, беше повикан застапникот на владата "такозваниот" професор да информира зошто сеуште ја нема ТПЛ на МСЕ? Е ајде сега без туркање оставете го професорот.

Инаку, се отворија аеродромите + за МПТ

Последно уредено:

MSE

Член од
13 мај 2017
Мислења
261
Поени од реакции
332
Па да сосема си во право апсурд и парадокс, на документирани побарувања од 30тина милиони Евра да ја нема на МСЕ заради невидениот најголем е единствен пример за криминал на балканот. Ама зошто секогаш по правило неповиканите и неупатените коментираат, беше повикан застапникот на владата "такозваниот" професор да информира зошто сеуште ја нема ТПЛ на МСЕ? Е ајде сега без туркање оставете го професорот.

Инаку, се отворија аеродромите + за МПТ
Прашај си го Хаџимишев нели акциите му ги даваше Хаџимишев до ГРОП и СДС до ГРОП и сега истите ти ги закопаа акциите.
Ајде модераторот нека превземе мерки молам, или отвори си тема Фирми под стечај. Фала.:)

Член од
6 октомври 2017
Мислења
240
Поени од реакции
150
Не знам коинциденција или нешто ти тргна од рака па пак си во право, да треба модератор

Член од
6 октомври 2017
Мислења
240
Поени од реакции
150
Неизвесно, лет во место пред секои избори, ќе кажат извештаите влијание

Член од
10 април 2013
Мислења
1.120
Поени од реакции
715
KMB. verojatno prva ke izleze so izvestaj, i kako sto mi izgledaat rabotite ke ima nekoe malo pozitivno pridvizuvanje so ogled na toa deka za nekolku dena porasna za ~5%.Insajderite verojatno veke znaat nesto.

Член од
24 декември 2007
Мислења
4
Поени од реакции
1
Фала за советите дечки.

Некој спомена инвестиции во инвестицицки фондови како qqq. Дали е иста процедурата и за тоа, идеш на брокер сакам у qqq и тоа е тоа?

Член од
10 декември 2008
Мислења
1.314
Поени од реакции
2.380
Фала за советите дечки.

Некој спомена инвестиции во инвестицицки фондови како qqq. Дали е иста процедурата и за тоа, идеш на брокер сакам у qqq и тоа е тоа?
Не е лош фонд QQQ. Сепак не е баш најдобат тајминг за негово купување.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.667
Поени од реакции
16.873
Член од
30 март 2018
Мислења
1.459
Поени од реакции
1.886
Многу сакам кога некој друг ќе напише нешто корисно и квалитетно и мене ќе ми заштеди труд. Еве одличен текст со аргументација зошто вториот пензиски столб треба да се укине:

Член од
30 март 2018
Мислења
1.459
Поени од реакции
1.886
Чкуматер, па човеков ми е како ментален близнак, ги зборува истите работи што јас цело време ги верглам на форумов. Па ова е еквивалент како кога двајца научници независно еден од друг ќе откријат нешто и ќе ја поделат Нобеловата награда

888BEBB2-5F45-4432-90B7-422E7AFA977C.jpeg

881233E7-C846-457B-A7A8-A0A24A3A848F.jpeg

Kajgana Shop

На врв Bottom