B
Beck's
Гостин
Cestito bodce
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://off.net.mk/offside/fudbal/zhenata-na-sudijata-dezhuren-krivec-vo-mak-fudbalot?fbclid=IwAR0DgjbDs3gXsg-pSbjdrdlf2bntYlen2QposjiGGexFqy9gqO18BLtQtTkНа најјинтересно ваљда се вклучив на Гостивар - Воска,едно бате во 25та минута му влага на судијата и му пцуе се живо,ни да го тргне некој ни ништо,судијата чека да си испадне овој
По некоја логика, треба да решава гол разликата, бидејќи секој со секого ќе одигра три пати, па не е праведно да се мерат меѓусебните дуели кога една екипа ќе има играно 2 пати на домашен терен. Барем така беше во прва лига кога се играше трикружно.Што се гледа прво? Гол разлика или мeѓусебен дуел?
Да да, така мислев и јас, гледам и на резултати пишува исто, барав на ффм не најдов, сепак фала за одговорот.По некоја логика, треба да решава гол разликата, бидејќи секој со секого ќе одигра три пати, па не е праведно да се мерат меѓусебните дуели кога една екипа ќе има играно 2 пати на домашен терен. Барем така беше во прва лига кога се играше трикружно.
Ако мислиш на форматот,веќе неколку години Ффм тера вака со новиот концепт,како шо беше мислам во Југославија.Скоро се зборуваше дека веројатно ќе има трансформација назад во една заедничка лига наместо две регионални исток-запад. Не знам дали знаеш дека и Вардар е во втора лига . Нов газда имаат,се спомнува со турско влијание дека е.Абе дечки, не ги следам воопшто македонскиве лиги последниве неколку години, ама сега случајно отворив да видам што се случува и гледам Силекс игра во Втора лига - Запад, а Победа во Втора лига - Исток. WTF happened? Или јас сум нешто во заблуда?
Автоматски споено мислење:
Еве сега гледам и други имало: Братство 07 од Житоше е во Исток.
Не бе, каков формат, форматот ми е јасен. Не ми е јасно зошто Силекс е во Запад а Победа во Исток.Ако мислиш на форматот,веќе неколку години Ффм тера вака со новиот концепт,како шо беше мислам во Југославија.Скоро се зборуваше дека веројатно ќе има трансформација назад во една заедничка лига наместо две регионални исток-запад. Не знам дали знаеш дека и Вардар е во втора лига . Нов газда имаат,се спомнува со турско влијание дека е.
затоа што Силекс е од ОФС Кратово, ОФС Кратово припаѓа на 3.МФЛ Север, а 3.МФЛ Север гравитира кон 2.МФЛ Запад. оттаму Силекс е во 2.МФЛ Запад.Не бе, каков формат, форматот ми е јасен. Не ми е јасно зошто Силекс е во Запад а Победа во Исток.