Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
"Из­не­на­ду­ва­ње за Шпан­ци­те бе­ше и це­на­та на влез­ни­ци­те за ду­е­лот во Скоп­је. Тие, очиг­лед­но, се на­вик­на­ти да пла­ќа­ат по 50-60 ев­ра за би­ле­ти, та­ка што це­на­та од 1,5 и две ев­ра им из­гле­да смеш­на."

:pos: :pos:
Се чудат кај доаѓаат, билетите и во Африка се поскапи :)

Аууу се нервирам, веќе 5 дена барам карти и никако да најдам. Бев на одмор до понеделникот и кога се вратив се распродадено. Сигурно има на плоштад препродавачи?
Ма каков плоштад, ако ги фатат ќе им ги земат билетите како пред некој ден што направија. Сигурно нема на плоштад. Тајно се препродаваат.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Џабе е препродавањето, ќе има нумерирање на билетите најверојатно со цел да се заебат препродавачите :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
По се изгледа дека ќе има замена на ненумерираните со нумерирани. Мене така сабајле ми кажаа и ги дадов да ми ги заменат. Колку е ова точно не знам зашто сеуште нема официјално на странава од ФФМ.
Проверете сите на страната на ФФМ и официјално ќе има замена на билетите од понеделник кои новите ќе бидат нумерирани логично нели им текна фала богу ќе се спасиме од гужви:vozbud:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Ќе се спасиме од гужви на мечот, но ќе има гужви за замена на билети :toe:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Проверете сите на страната на ФФМ и официјално ќе има замена на билетите од понеделник кои новите ќе бидат нумерирани логично нели им текна фала богу ќе се спасиме од гужви:vozbud:
Точно, објавиле. Мене сабајле коа ми се јавија да ми ги побараат билетите за да ми ги сменат не ми се веруаше, отворив на ФФМ да видим немаше ништо.
Ете сега објавиле официјално.

Како и да е, ајде сега дополнителни нервози за замена на билетиве на само 2 дена пред почеток на утакмицава.
Ај тие од Скопје ќе се снајдат, ама овие ван Скопје ги жалим.

П

Паган-др

Гостин
Пишува дека треба да носам лична карта за идентификација. Што ако сум малолетен?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Пишува дека треба да носам лична карта за идентификација. Што ако сум малолетен?
Лична карта можеш да имаш и ако си малолетен. А ако немаш ќе си го пуштиш татко ти :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Леелел не можеле да ја потупат работава омг..сеа треба да одиме за Скопје два дена пред тоа само за да ја покажеме и да ни дадат друга..

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Боже боже боже.
Дал се нормални ФФМ????
За 2 дена сакаат луѓето да им одат пак и да си сменат билети? Па дали се со сите? Јас немам попаметна работа 2 пати ќе дремам и ќе одам до билетара! Киксови само.
Да му се одмили на човек на фудбал на раат да оди.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Боже боже боже.
Дал се нормални ФФМ????
За 2 дена сакаат луѓето да им одат пак и да си сменат билети? Па дали се со сите? Јас немам попаметна работа 2 пати ќе дремам и ќе одам до билетара! Киксови само.
Да му се одмили на човек на фудбал на раат да оди.
Можеби е подобро да бидат нумерирани отколку на стадион да сме од седум саат, нели? :toe:

П

Паган-др

Гостин
Лична карта можеш да имаш и ако си малолетен. А ако немаш ќе си го пуштиш татко ти :)
Знам дека може ама сигурно за да ја сменам картата нема да одам да вадам лична карта. Незнам зошто неможе и со пасош тоа. И таму има идентификација. Јас немам карта, зборам за тие што имаат а немаат 18 години.

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Ајдеее од сложено направија уште посложено, цццц не ми се верува. Сега у понеделник пак пред билетара у пм.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Леелел не можеле да ја потупат работава омг..сеа треба да одиме за Скопје два дена пред тоа само за да ја покажеме и да ни дадат друга..
Во Општинскиот сојуз можеш да ја замениш.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Знам дека може ама сигурно за да ја сменам картата нема да одам да вадам лична карта. Незнам зошто неможе и со пасош тоа. И таму има идентификација. Јас немам карта, зборам за тие што имаат а немаат 18 години.
Па сигурно може и со пасош :)

П

Паган-др

Гостин
Поради официјалните информации добиени од надлежните органи дека во јавноста се дистрибуирани поголем број фалсификувани влезници, ФФМ одлучи да ги повлече сите влезници кои беа пуштени во продажба за средбата со Шпанија. Дополнително ќе бидат изработени влезници со нумерација и соодветна заштита и сите оние кои имаат набавено влезница ќе можат да ја заменат на местото каде што истата е набавена (купена).
Секое лице при замената на билетот е должно да носи лична карта за идентификација.
Замената на влезниците ќе започне в понеделник(10.Август) после 12ч.
По останатите градови , вон Скопје каде беа дистрибуирани билети за продажба преку Општинските Фудбалски Сојузи замената ќе се изврши во Општинските сојузи во вторник од 10ч.
Гратис влезниците ќе бидат заменети во просториите на ФФМ.
ВИП билетите кои досега се дистрибуирани од ФФМ нема да се менуваат бидејќи се нумерирани.
ФФМ се одлучи на ваков чекор за да се избегне нарушување на безбедноста на гледачите кои изразија голем интерес за гостувањето на европскиот првак во Скопје.
Еве што пишува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom