незнам што се нафрлате ако некој го искритикува кире?
па грешки напрај, со играч повеќе си мава батево го боли курето за другите...и немој да слушнам муабети од типот ,,сеа го критикувате немојте после натпреварот со чешка да го славите,,
кој муабет е овај жити се? што треба да се прави? браво кире најдобро изигра другата утакмица само ти да шутираш топка да не видат другите?па нормално е да се критикува оти има простор за тоа.
не немам ништо против кире јас,поголем дел од шутевите му беа ок,само најмн ме изнервира 17=15 за нас рез ,наш напад а и играч плус имаме и зема си шутира
па земи мајкаму стара повлечи играч на себе(секако фластер играа), направете вишок играч од чиста позиција т.е со други зборови одете на подобра шанса, а не од 10метри си скокна фино поштено
ова едноставно несмее да се случува со чешка ако сакаме да победиме. второ она што ме изнервира и тоа мн се пеналите. па кој кур да ги шутира тој пеналите кога гледа дека не му оди,нека пуштат мојсоски некој,крај краева кој и да шутира сигрно ќе шутира подобро од него при онаков притисок кој го носеше во тие моменти(при промашени 1-2 пенали)