- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Да викате и да пеете повеќеPozdrav od Nis decki. Fenomenalno e ovde, ko vo Makedonija da sme.
Да викате и да пеете повеќеPozdrav od Nis decki. Fenomenalno e ovde, ko vo Makedonija da sme.
Не трескај глупости бе, кој сакаш друг да брани?
Да бни си ги смешал работите малце? Дивиот е тој што секогаш при пенали се залетува нанапред, а не Борко. Реално Борко е подобар голман од Диви, а Дивиот може само за пенали да го ставаат, да фати некој пенал, да ја откорне стативата и да крене атмосфера
Незнам кој ви курац, вчера Борко имаше одличен ден на голот. Што очекувавте незнам...
Вистина е дека на пример на подготвителниот меч со Србија беше дрво, и дека стварно некогаш има мечеви каде што неможе топка да фати, и највеќе нервира кога сака да направи контра па ја фрла топката во нивни раце, ама сепак е бар за класа подобар одс другиве наши голмани.
Митревски имаше шанса да стане подобар голман од него, ама одбра да грее клупа и да лапа пари во Металург по што ни он самиот незнае во каква форма е.
Да не заборавиме и дека Борко има одлична сезона во дресот на Вардар годинава...
Брат само игнорирај то.....Какви тешки глупости се изнапишани во коментарите на ова видео, просто да се чудиш.
Кога беше европското во Литванија некој овде многу убаво кажа, не се сеќавам кој беше може ќе се препознае.Брат само игнорирај то.....
Се препознавКога беше европското во Литванија некој овде многу убаво кажа, не се сеќавам кој беше може ќе се препознае.
"Нашите дрва ги палат нивните дрва, и обратно, нивните дрва ги палат нашите дрва"
Ако ја тепаме Германија можеме комотно да си се спакуваме и да си отиде пошто нерешено со Шведска и победа на Германија ти е врв,исто ко Бразил и Аргентина да сме ги тепале у фудбал.. Па коа ќе се ојачаат нека не викнат да ги преслушаме
Да си ебеш векот ме изнасмеа,јеботе ти цело време да не работиш?Гледам вчера против Швеѓаните шутеви од десно крило 0.
Ќе мора со Германците да ја активираме и таа десна страна, Кире почесто да го проигрува Темелков и овој да има муда да влезе да шутне а не да ја враќа пак на него.... Судиите ќе бидат сигурно наклонети на Германците, така да ќе биде уште потешко него со Шведска.
Се надевам ќе ги поправиме грешките од првата утакмица, Кире порационално ќе шутира и троши топки и Борко да биде на нивото ко со Шведска.
И што е најважно, утре сум втора смена на работа така да ништо од гледање на утакмицава
Од влада сум ја, 24/7 работам.Да си ебеш векот ме изнасмеа,јеботе ти цело време да не работиш?