- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 13.039
- Поени од реакции
- 2.270
Без да се почепкаш со мене,срце не ти седи мирно еjjj.Да се вратим на темата,а?fmi.........ај оди шетај.....не ја ни чувствуваш фрекфренцијата , а камоли да ја модулираш...
Без да се почепкаш со мене,срце не ти седи мирно еjjj.Да се вратим на темата,а?fmi.........ај оди шетај.....не ја ни чувствуваш фрекфренцијата , а камоли да ја модулираш...
A да и се вратиш на книгата.......па да положиш некој испит:pos2::pos2:Да се вратим на темата,а?
Јас би рекол дека е едвај 30.ako 88 proizvodstvoto bilo 100 denes e 70 nie oduvjek sme u recesija a imame i kapitalni investicii kako telekomot i elektrostopanstvo kako i nekoi gradeni ulicki:pos2:
не ја бидува работава никако... и на стојко нема да му се дигне со вакви не реални показатели за македонската економија.zaes vo prav o si ekonomija so dukancinja i kafici ne ja biduva proizvodstvo nema a rastot i vo prethodnite godini pred krizata bese 30+5% pa 30+3,4% bla bla bla i navistina nema nekoi pokazateli koi govorat za podignuvanje na zivotniot standard kaj makedonecot ostana samo stojko da se diga.:helou:
Македонија и официјално влезе во рецесија ,дршавниот завод за статистика, објави дека во тримесечјето од годинава во земјава има негативен раст од 1,4 отсто,епа наздравје ..........
Ставревски изигрува политичар, па проба како и тие ШТОМ ЗИНЕ..ДА ИЗЛАЖЕ!!.Дај линк да видам, па Ставрески лани рече дека рецесијава ќе не одмине и дури ќе имаме корист од неа, така да дури не видам црно на бело јас на Ставрески ќе му верувам!
Светската економска криза, не може да не` одмине, како што првично не` лажеа... Барем нешто, делиме со светот.
Уште веруваш во Дедо Мраз?Дај линк да видам, па Ставрески лани рече дека рецесијава ќе не одмине и дури ќе имаме корист од неа, така да дури не видам црно на бело јас на Ставрески ќе му верувам!
Уште веруваш во Дедо Мраз?
Нема што да веруваш на комуњарски статистики погледни ја вистината во очи која вели вакаЈас им верувам на портокаловите, досега се што рекоа, исполнија, така да нема причина да не му верувам.
Рекоа дека болниците повеќе не се во долгови и стварно, сега нема клиника која е во долгови, нема тужби за долгови во клиниките.
Зошто да и верувам на некоја комуњарска статистика таму, а не на Ставрески?