- Член од
- 5 јуни 2007
- Мислења
- 890
- Поени од реакции
- 9
Ова е убаво да се слушне и среќенсум дека имаат ефект серија на мерки што беа превземени од рекламни кампањи во странство па се до инструкциите до амбасадорите и економските промотори... но нема ниту јас да бидам задоволен додека не видам на БЈН оглас за Јавна набавка со која се вршат основните подготовки за градење на нов капацитет или слично.. да се молиме и надеваме на брз и ефикасен трансфер на капиталот од развиените во земјите во развој следната година..
Значи во криза сме далеку е од розово.. но напишав и претходно ја имаме правата опција во правиот момент.. нека почне само таа разлика од 15 фирми месечно да прави нешто не повеќе ќе не извлече .. ама да почекаме.. реално јас мислам дека до почетокот на следната година ќе живуркаме под невиден притисок..
Значи во криза сме далеку е од розово.. но напишав и претходно ја имаме правата опција во правиот момент.. нека почне само таа разлика од 15 фирми месечно да прави нешто не повеќе ќе не извлече .. ама да почекаме.. реално јас мислам дека до почетокот на следната година ќе живуркаме под невиден притисок..