- Член од
- 23 февруари 2008
- Мислења
- 869
- Поени од реакции
- 477
Браво одличен текст си постирал како јас да сум го пишувал сега пред малку за истата тема правев муабет со пријателите
Изгледа некој испушти да каже дека непосредно неколку минути пред ударот, Мухамед прими вакцина против заушки (мислам дека беше, не сум сигурен)...Причина за смртта на момчето Јашари Мухамед Али, кое загина во петочниот инцидент во средното градежно училиште „Здравко Цветковски“, не биле ударите од метална прачка, туку стресот.
Јашари боледувал од ретка болест на ендокрините жлезди, а стравот ги активирал и момчето починало. Полиневротичен шок, кој Јашари го доживеал по ударот, бил причина за задушување и престанок на работата на срцето, покажала извршената обдукција на вештите лица во Институтот за судска медицина и криминалистика во Скопје.
не те разбрав што нема врска? Мислиш дека делото е убиство како што тврди Сарачини или пак нанесување тешка телесна повреда со последица смрт? Второто дело во основа значи дека сторителот немал намера да го убие.Колку само врска нема текстов, бев таму се видов и не почина детето од тоа... А и во другата тема за убиството што се случи пред помалце од една недела, пишав исто така зошто протестираат за нешто што веќе се знае и случајот е пред добивање судска завршница?!
колку сакаме! ако има тема во врска со овој случај нека ја спојат мене ми е сеедно не земам пари од ова. Сакам дискусија.Uste kolku temi ke otvarate ne mi e jasno?
Дополнето е мислењето види..не те разбрав што нема врска? Мислиш дека делото е убиство како што тврди Сарачини или пак нанесување тешка телесна повреда со последица смрт? Второто дело во основа значи дека сторителот немал намера да го убие.
--- надополнето: 18 април 2012 во 16:07 ---
колку сакаме! ако има тема во врска со овој случај нека ја спојат мене ми е сеедно не земам пари од ова. Сакам дискусија.
Da ne ubil i ovoj na samoodbrana? Aj sto vikas da go pustime samo zatoa sto makedonec ubil Albanec?не те разбрав што нема врска? Мислиш дека делото е убиство како што тврди Сарачини или пак нанесување тешка телесна повреда со последица смрт? Второто дело во основа значи дека сторителот немал намера да го убие.
--- надополнето: 18 април 2012 во 16:07 ---
колку сакаме! ако има тема во врска со овој случај нека ја спојат мене ми е сеедно не земам пари од ова. Сакам дискусија.
Нема гајле бе, вие ќе тепате и убивате, ание ќе ќутиме. Така би било многу ОК нели?Uste kolku temi ke otvarate ne mi e jasno?
Интересно сеа тоа се нивни земји..Нов ултиматум:
http://infokosova.net/lajme/2928-actosh-mos-shkelni-trojet-tona-arberore-te-ilirides-police-serbomedhenj-ne-rast-te-kundert
Google Translate:
AÇTOSH: Не се скрши нашите земји д-р Башким Илирида, полицијата serbomëdhenj, во спротивно ...!
печати
четврток, 19 април 2012 23:37
Ако не е доволно неодамнешните тензии во етнички албанските земји под нашата земја, предизвикани од Груевски и неговиот бенд сега додадени на српската полициска патрола во Тетово и Струга, во рамките на "договор" Дачиќ, Јанкулоска-словенски соработка меѓу полицијата , да се печати како диви Албанци нападна и колонизирана од Илирида.
Ги повикуваме kryebanditit Груевски и неговата банда serbofilësh не овој чекор, тогаш српските полициски патроли во нашата земја д-р Башким кои инаку не би се најдат телата на цивили, но исто така и нивниот паравојски!
Не згазат нашата земја кои се принудува да ги преземат акциите и на било кој ќе ги симне нашата земја од страна на етнички Словени, без разлика колку долго може да потрае.
Јас побара од албанскиот народ не се откаже од нивните земји како и пред се случило дена, но да се спротивстави и да биде повеќе обединета од било кога.
Купот беше исполнет и ќе zbrazim над главите на словенско-Македонци и Срби и шефовите на предавниците на нашиот народ.
Ве предупредам уште еднаш: се повлече од нашите земји përballuni етнички или последиците од втората војна поголема од онаа на 2001 година, кои сега се повеќе обединети од било кога!