Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Не сум бил накај Чаирчанка сигурно :icon_mrgr:
На улица Македонија, кај рекорд, до градска, жена парк, југодрво, имаше само едно ебано комбе што дремеше на рекорд.
Мириса нан војна едноставно, неможе во сабота толку да се празни улиците.
Едноставно одиш и се што мрда ти е сомнително и очекуваш да те нападне...

Незнам незнам брат, до тебе ќе да е. Сосем океј беше вечерва.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Абе зошто се праите шутраци со сила? Политика - НЕ, тензија меѓу нас - НЕ, си ги знаеме непријателите и против нив - ДА.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Не ми ставај етикета за тоа што не сум...извини што дадов мислење ако не па !!! Не сум ни член ни симпатизер на ниедна партија, ама гледам и размислувам со моја глава и како што стојат работите. А да ми набиеш кривица и етикета тоа не ти дозволувам ...
Јас никого не посочив во постот, а тој што си ја има мувата на капата си ја ишка. Ако не си таков, тогаш и однесувај се како да не си, шо да ти речам. Кој се пронашол се пронашол, не ќе ве бројам да ви редам извиненија, дозволил не дозволил, уопште не ме интересира.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.961
Незнам незнам брат, до тебе ќе да е. Сосем океј беше вечерва.
Друже учествував во еден инцидент откако имаше обид за напад врз три деца од 20 души сред Центар и избегнав друг каде што ни мајка јана немаше да ме спаси сред улица Македонија :)
Не ми кажувај сега дали е до мене или не...

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Јас никого не посочив во постот, а тој што си ја има мувата на капата си ја ишка. Ако не си таков, тогаш и однесувај се како да не си, шо да ти речам. Кој се пронашол се пронашол, не ќе ве бројам да ви редам извиненија, дозволил не дозволил, уопште не ме интересира.
Моја беше грешката што навлегов во објаснување и дадов мислење мое што содржи доза политика ... за тоа ја прифаќам кривицата !! Ама за бидам оквалификуван како партиски војник...извини ама ме навредуваш !! Тоа пак ќе ти кажам нема да ти го дозволам да ме обвинуваш за партиски подржувач кога не сум ... Да оставиме настрана тоа да си продолжи дискусијава за тоа што е ...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
86
Поени од реакции
15
Цццц кога 15 годишни необразовани копилиња ни ја размрдаа државата и направија да се плашиме да улица да излеземе па што понатаму??!!??Се плашам како ли сево ова ќе заврши.И оваа министеркава дефинитивно и треба замена.Гарант има некој во нашава ни државичка покомпетентен и пред се поавторитетен и поискусен човек што ќе управува со полицијата и општо со безбедноста.Нели? :cautious:

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
тогаш не ми е јасно како нападнале двајца наши пред некој саат таму ако имало полиција

Е тоа незнам. Мене прилично ми помина тивко ноќта, мислев нема да има вакви дешавки.

Седете си дома не се заебавајте, не изигравајте херои, освен ако не сте во некоја поголема група :p.

М

Мартин`

Гостин
Нема везе, и на битпазар имаше многу цајкани.
Баш точно центар имаше денеска 2-3 цајкани, исто и точно во старата чаршија 2 шетаа .. ама џабе е 5-6 цајкани на толкава територија нека имаат и супер моќи џабе им е - ништо неможат да спречат :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.961
Ќен видите утре колку полиција ќе има во Маџари на Вардар-Тетекс.
Цела армија ќе ја пратат, ќе не надлетуваат со хеликоптери како кога игравме недела после случката во Кале.
Ќе не пуштаат од стадион по групи, по десет за рака фатени :tapp:
И фотосесија ќе ни удрат да не имаат во албумите :icon_mrgr:
Да знам да се дотерам уште од денес. Да се избричам, да се потсредам :pos:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ќен видите утре колку полиција ќе има во Маџари на Вардар-Тетекс.
Цела армија ќе ја пратат, ќе не надлетуваат со хеликоптери како кога игравме недела после случката во Кале.
Ќе не пуштаат од стадион по групи, по десет за рака фатени :tapp:
И фотосесија ќе ни удрат да не имаат во албумите :icon_mrgr:
Да знам да се дотерам уште од денес. Да се избричам, да се потсредам :pos:
Баш штета шо не е ок со костум да влеташ на трибини :pos:

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Баш точно центар имаше денеска 2-3 цајкани, исто и точно во старата чаршија 2 шетаа .. ама џабе е 5-6 цајкани на толкава територија нека имаат и супер моќи џабе им е - ништо неможат да спречат :D
Хахахахахахах

Шала на страна стварно имаше многу цајкани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom