аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
абе има ли 3 нмастани вечерва? типував на 3ка коефициент ми е 2.15 - знам за еден НЕОБЈАВЊЕН настан тепачка у 22ка денеска околу 00:30
Овде на форум бетер е бе...додека вие го дрвите на форум, надвор борби се водат, Скопје во пламен
се шалам
Да ти нацртам треба? Ако си се пронашол во постот не сум ти јас крива. Нема потреба да се правдаш и докажуваш кој си и што си и зошто си напишал нешто, посебно не па на мене или на било кој на форум. Ако си се навредил твој проблем, ако не сакаш да бидеш етикетиран како партиски војник, не се однесувај како таков и готово. Не туку цитирај за глупости за џабе само редиме офтопици.Моја беше грешката што навлегов во објаснување и дадов мислење мое што содржи доза политика ... за тоа ја прифаќам кривицата !! Ама за бидам оквалификуван како партиски војник...извини ама ме навредуваш !! Тоа пак ќе ти кажам нема да ти го дозволам да ме обвинуваш за партиски подржувач кога не сум ... Да оставиме настрана тоа да си продолжи дискусијава за тоа што е ...
Идеалното решение, бегај во што подлабока дупка. Они си се организираат и си тепаат, а ние ко секогаш си ќутиме и чекаме на властите да го решат случајот.Е тоа незнам. Мене прилично ми помина тивко ноќта, мислев нема да има вакви дешавки.
Седете си дома не се заебавајте, не изигравајте херои, освен ако не сте во некоја поголема група :p.
E jas 7+ staiv leeeeeeeeeeeeeee abe so kako u 22 aj kaziабе има ли 3 нмастани вечерва? типував на 3ка коефициент ми е 2.15 - знам за еден НЕОБЈАВЊЕН настан тепачка у 22ка денеска околу 00:30
Зависи дали ќе сакаат да ја спречат или не!Цитирам:"po toj povod vecerva vo gorce se sobraa 300 mladi makedonci za da se presmetaat so site Albanci sto ke pominat niz naselbata no i samo no kako sekogas bea angazirani isto tolku policajci ,,a za utre se najavuva mnogu pogolema brojka koja nema da mozat da ja sprecat ni cela policija"
Изгледаат како идиоти но кога се работи за пара секој си го користи мозокот.каков договор бе, не лупај што ке ти текне
Зар мислиш дека нема да сакаат?Зависи дали ќе сакаат да ја спречат или не!
Kako i kaj nas taka i kaj vas ne se site LUDI pa da napagaat bezvezeПлус зборев и на мобилен, сигурно слушнаа дека сум македонец па никој не ме чепна.
од каде е цитатов?Цитирам:"po toj povod vecerva vo gorce se sobraa 300 mladi makedonci za da se presmetaat so site Albanci sto ke pominat niz naselbata no i samo no kako sekogas bea angazirani isto tolku policajci ,,a za utre se najavuva mnogu pogolema brojka koja nema da mozat da ja sprecat ni cela policija"
Чекај чекај, ова е твојата перцепција за човек со муда у земјава ? Односно политичар со муда ? Па и не ме чуди зашто сме баш вакви со декади, кога ќе се собере аll in all све, мнозинството стандард си има искривена перцепција ко оваа твојава за политичар со муда.Види па ако размислиш ако имаше некој муда да го стави Александар на плоштад и Музеи, споменици итн беше Грујо
ијаааааИ не само тоа туку имаше храброст да го отвори егејското прашање
Зависи дали ќе им одговара да има уште повеќе инциденти или веќе полека ќе ги спречат.Зар мислиш дека нема да сакаат?