S
Shellshock nam67
Гостин
so i da komentirame e dzabe se e politika pa i ova ce se smiri
Не сум бил накај Чаирчанка сигурно
На улица Македонија, кај рекорд, до градска, жена парк, југодрво, имаше само едно ебано комбе што дремеше на рекорд.
Мириса нан војна едноставно, неможе во сабота толку да се празни улиците.
Едноставно одиш и се што мрда ти е сомнително и очекуваш да те нападне...
Јас никого не посочив во постот, а тој што си ја има мувата на капата си ја ишка. Ако не си таков, тогаш и однесувај се како да не си, шо да ти речам. Кој се пронашол се пронашол, не ќе ве бројам да ви редам извиненија, дозволил не дозволил, уопште не ме интересира.Не ми ставај етикета за тоа што не сум...извини што дадов мислење ако не па !!! Не сум ни член ни симпатизер на ниедна партија, ама гледам и размислувам со моја глава и како што стојат работите. А да ми набиеш кривица и етикета тоа не ти дозволувам ...
џандариве место на бит пазар да дремат они во Ѓорче ги бркаат нашиве
Друже учествував во еден инцидент откако имаше обид за напад врз три деца од 20 души сред Центар и избегнав друг каде што ни мајка јана немаше да ме спаси сред улица МакедонијаНезнам незнам брат, до тебе ќе да е. Сосем океј беше вечерва.
тогаш не ми е јасно како нападнале двајца наши пред некој саат таму ако имало полицијаНема везе, и на битпазар имаше многу цајкани.
Моја беше грешката што навлегов во објаснување и дадов мислење мое што содржи доза политика ... за тоа ја прифаќам кривицата !! Ама за бидам оквалификуван како партиски војник...извини ама ме навредуваш !! Тоа пак ќе ти кажам нема да ти го дозволам да ме обвинуваш за партиски подржувач кога не сум ... Да оставиме настрана тоа да си продолжи дискусијава за тоа што е ...Јас никого не посочив во постот, а тој што си ја има мувата на капата си ја ишка. Ако не си таков, тогаш и однесувај се како да не си, шо да ти речам. Кој се пронашол се пронашол, не ќе ве бројам да ви редам извиненија, дозволил не дозволил, уопште не ме интересира.
а бе тогаш се собрале. Претходно си седеле во мавровка на кафе и цигара...тогаш не ми е јасно како нападнале двајца наши пред некој саат таму ако имало полиција
тогаш не ми е јасно како нападнале двајца наши пред некој саат таму ако имало полиција
Баш точно центар имаше денеска 2-3 цајкани, исто и точно во старата чаршија 2 шетаа .. ама џабе е 5-6 цајкани на толкава територија нека имаат и супер моќи џабе им е - ништо неможат да спречатНема везе, и на битпазар имаше многу цајкани.
Баш штета шо не е ок со костум да влеташ на трибиниЌен видите утре колку полиција ќе има во Маџари на Вардар-Тетекс.
Цела армија ќе ја пратат, ќе не надлетуваат со хеликоптери како кога игравме недела после случката во Кале.
Ќе не пуштаат од стадион по групи, по десет за рака фатени
И фотосесија ќе ни удрат да не имаат во албумите
Да знам да се дотерам уште од денес. Да се избричам, да се потсредам
ХахахахахахахБаш точно центар имаше денеска 2-3 цајкани, исто и точно во старата чаршија 2 шетаа .. ама џабе е 5-6 цајкани на толкава територија нека имаат и супер моќи џабе им е - ништо неможат да спречат