- Член од
- 20 октомври 2005
- Мислења
- 29
- Поени од реакции
- 20
Posle se zalis kaj US ambasadorot. Vsusnost prvo toaПосле одмазда , одмазда. И ?
Posle se zalis kaj US ambasadorot. Vsusnost prvo toaПосле одмазда , одмазда. И ?
Па ова е само заплашување на рајата демек без НАТО не сме безбедни па мораме да го смениме името-изговор на вмбло.Jeботе Милојко.... добро смислено
Добро бе Ѓорче..спремате ли нешто за утре или тешкоЌе дојде одмазда.
Све е кажано, учете од ова.Јас не знам зошто Македонците ги сметаат Македонците за заебанција?Мислите дека еден Македонец/ка,не е способен/на да си ја одбрани фамилијата и татковината?Абе,што ве глеам смешни..Сите делете се сеа,ама коа ќе спука(недај боже) сите ќе се помагате меѓусебе како да сте браќа и сестри по крв(На некој начин сте,ама знаете што сакам да кажам)..Од искуство кажувам,зашто 2001 така беше..Баш паметам,јас тогаш живеев на километар од кај што се пукаше..Со дурбин гледавме сите,тогаш имаше неверојатна слога помеѓу комшии што не се поднесуваа заради нај мизерни партиски срања..И сите беа спремни да земат пушка...Ја таква слога у живот не сум видел..Слободно може да идете у пичку матер,ако ги ставате вашите крвопијци и партии пред вашата татковина..
Знаеш колку ќе ги спасат?не гледаш дека за нив берат пари да ги спасат ?? што да донира,освен пожолтен долен веш........
Пак ќе кажам не требаше да се исполитизира настанот од Гостивар, Типот немал намера баш да убие албанци цел му била да го заштити девојчето медиумите и вака и онака се криви за цело ова СРАЊЕ што најбитно е дека невини страдаат а можеби и тие што се тепаат немаат П од патриотизам само битно некој да се тепа ... Иначе први со ова почнаа вашите требаше случајот да се остави мвр да си го реши што сметате дека со крвна одмазда ќе се реши се ? Па ако оди овака со крвна одмазда нема да има крај ќе има масакри , а и како што можам да увидам оваква политика не му се допаѓа на некој и сега сака дестабилизација ама како што можам епилогот да го видам црно им се пишува на обедете страни. Не требаат тие лоши луѓе што имаат зли мисли да се ставаат со оние добрите а мислам дека оние од Гостивар и не биле некој добри со тоа што нападнале татко со своја ќерка а тие биле 2-3ца навистина не е добро.. Запомнете кој почна со оваа мода "претепување" и сограѓани вратете се пред 1997 каде припаѓавте ...17 годишно девојче беше тепано со шипки и боксирачи , удрена по стомакот , шок соба... ЕХ НИШТО СТРАШНО.
16 годишно девојче удрена во задникот ... ААА СЕ ПРЕМИНА ГРАНИЦАТА ВЕЌЕ.
Ти дечко кој пишуваше наназад дека се страмиш ако е вистина дека Албанци нападнале девојче пред два дена, денес истото такво го оправдуваш во Тетово. Со образложение дека девојчето била курва. Така? Пресипитај се...Нека , од таму излегол премиер на Македонија.
Него многу си ми насекиран , да не сакаш да ме тепаш мене , пробај ги боречките вештини јеби га , тебе ќе ти помине депресијата , а и мене болките за недела два ќе ми поминат ... само остај ме жив.
Смири се младичу.
Момче проблемот не е решен 100 години веќе, затоа што едната страна (погоди која) не сака да стане цивилизирана.Нека , од таму излегол премиер на Македонија.
Него многу си ми насекиран , да не сакаш да ме тепаш мене , пробај ги боречките вештини јеби га , тебе ќе ти помине депресијата , а и мене болките за недела два ќе ми поминат ... само остај ме жив.
Смири се младичу , чекај утре задутре ќе има одмазда од ѓорче , ама нема да се реши проблемот.
Се им пречи на нив што е НеАлбанско.Јас ќе ви кажам вчера што се случило во автобус 65ка број , така ми рече другаров... Сакал да си иде во интернат изглеа, и влегол во автобусот и тоа албанеците му рекле: Шо влегуваш бе во овој автобус бе море ѓуптин ( ром е ) и го плукале цело време,жива вода го направиле.... Арно не ги нашибале имал среќа...