H
Hip.Hop_MKD
Гостин
До кога ќе се тепаат нашите браќа и сестри Македонци, до кога ќе не делат партиски бои?!
СТОП!!! СТОП!!! СТОП!!!До кога ќе се тепаат нашите браќа и сестри Македонци, до кога ќе не делат партиски бои?!
Ќе дојде одмазда.А вие раце немавте?
После 22 полициски час..па они и преку ден напаѓаат ,треба 24 часовен полициски час.Као шо гледам не се смирува ситуацијата, ќе мора полициски часови да се воведат во Скопје, Гостивар и Тетово после 20.00 часот. А како осигурување и дел од воените единици да вртат навечер. Not sure if МВР се неспособни да го обезбедат безбедно движење во Скопје, или не сакаат од сосема трети причини, кои несакам да верувам дека се точни. Неможе да е толку лоша ситуацијата, петок вечер, да немоеш да излезиш, ако не до стара чаршија барем до центар.
Ќе дојде одмазда.
Ми се чини, на свети никад.Ќе дојде одмазда.
Сега ако не не се превземе ништо, понатаму па ич...Ми се чини, на свети никад.
После одмазда , одмазда. И ?Ќе дојде одмазда.
Се јави вечната жртва и најнеоправданиот.. Здраво Калимеро..После одмазда , одмазда. И ?
Jeботе Милојко.... добро смисленоСе спрема терен за самитот на нато во Чикаго. Типувам на договор со Грција.
И поголема одмазда 1 за 10После одмазда , одмазда. И ?
Ми се свиѓаат многу вашиве медиуми , 4 напади само за денеска од чопори а и девојче истепано ..ниту еден наслов . Колку е лесно со вас не сте ни самите свесни.После одмазда , одмазда. И ?
После одмазда , одмазда. И ?