Г
ГОЦ-К.О
Гостин
Што е бе ова?!!!ШТО КУР Е ОВА БЕ,МАТЕР У ПИЧКА ДА ВИ ЕБАМ!!!ПА ЗАСЛУЖИЛЕ ЛИ ТИЕ ТАЛИБАНЦИ ПОЧИТ ОД МАКЕДОНИЈА!!!АБЕ ДАЛИ СЕ ОВИЕ НОРМАЛНИ!!!ЛЕЛЕЕЕЕ МАМАТА,Е СЕА СТЕ ГОТОВИ!
молам за објаснување на болдот... кој е готов „е сега“? од кого?Што е бе ова?!!!ШТО КУР Е ОВА БЕ,МАТЕР У ПИЧКА ДА ВИ ЕБАМ!!!ПА ЗАСЛУЖИЛЕ ЛИ ТИЕ ТАЛИБАНЦИ ПОЧИТ ОД МАКЕДОНИЈА!!!АБЕ ДАЛИ СЕ ОВИЕ НОРМАЛНИ!!!ЛЕЛЕЕЕЕ МАМАТА,Е СЕА СТЕ ГОТОВИ!
тој "шпон" е министер за одбрана на РМ моментално на сите граѓани,има дебела тежина настанов,очекувам после некое време и да лапнат пензии дечкиве од Она...нормално е дека не е нормално оваа што се случува али јбг,виша силаИ што е тука чудно? Нели глеаш дека све се шонови!
Ебате кој ни ја води државата. Нека гледа народецов и нека не се чуди. 22 год. политичариве не фолираат со исти срања и после прават коалиции со Албанци, а тие си се постојано во влада и заштитени како бели мечки. Ебате државата, затоа сите ќе си одат.
И? Тоа е само министер чиј ресор му е делегиран од премиерот - македонецтој "шпон" е министер за одбрана на РМ моментално на сите граѓани,има дебела тежина настанов,очекувам после некое време и да лапнат пензии дечкиве од Она...нормално е дека не е нормално оваа што се случува али јбг,виша сила
За жал јас мислам дека се лажеш сам себе, и ова до сега све што е насобрано е премногу.И? Тоа е само министер чиј ресор му е делегиран од премиерот - македонец
Претседател и премиер на РМ се македонци и секогаш и ќе бидат.
Врховен командант на вооружените сили е претседателот а не некој министер што може да биде сменет за миг.
На видеото видов само планинци...
Никогаш нема да се случи да се израмни статусот на смрдлививе терористи со нашите бранители, искрено верувам дека народот нема да дозволи
И, јас никогаш не верував дека хашките случаи ќе се помилуваат, па се помилуваа.Немој никогаш да веруваш на овој лузерски народ и влада.И? Тоа е само министер чиј ресор му е делегиран од премиерот - македонец
Врховен командант на вооружените сили е претседателот а не некој министер што може да биде сменет за миг.
Никогаш нема да се случи да се израмни статусот на смрдлививе терористи со нашите бранители, искрено верувам дека народот нема да дозволи
кој народ?! народот може да го собереш само пред ТВ ако ја репризираат уште еднаш Касандра или некоја друга бул шит серија,а за вакви работи-тешка работа.И? Тоа е само министер чиј ресор му е делегиран од премиерот - македонец
Не ти е срам бранителите со наводници да ги напишеш? Што беа тие луѓе ако не беа бранители, си ја бранеа државата од банди дојдени од пи**е си матер. И тогаш во АРМ имаше голем број албанци кој си ја бранеа државата како своја, што се тие според тебе? Не пишувај за тие херои со наводници освен ако не сакаш да создаваш непријатели.ovoj poteg e za pozdrav, no doaga posle toa koa istiot minister postavi cvekinja pred plocata na padnatite "braniteli", sto bese osudeno od strana na albancite
Зборам за младината која не е опиена од транзиционото лудилокој народ?! народот може да го собереш само пред ТВ ако ја репризираат уште еднаш Касандра или некоја друга бул шит серија,а за вакви работи-тешка работа.
ши птар е.Не ти е срам бранителите со наводници да ги напишеш? Што беа тие луѓе ако не беа бранители, си ја бранеа државата од банди дојдени од пи**е си матер. И тогаш во АРМ имаше голем број албанци кој си ја бранеа државата како своја, што се тие според тебе? Не пишувај за тие херои со наводници освен ако не сакаш да создаваш непријатели.
Koга Хашим Тачи ќе постави венец на споменикот на загинатите војници од ЈНА на Косово?ovoj poteg e za pozdrav, no doaga posle toa koa istiot minister postavi cvekinja pred plocata na padnatite "braniteli", sto bese osudeno od strana na albancite