Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Што е бе ова?!!!ШТО КУР Е ОВА БЕ,МАТЕР У ПИЧКА ДА ВИ ЕБАМ!!!ПА ЗАСЛУЖИЛЕ ЛИ ТИЕ ТАЛИБАНЦИ ПОЧИТ ОД МАКЕДОНИЈА!!!АБЕ ДАЛИ СЕ ОВИЕ НОРМАЛНИ!!!ЛЕЛЕЕЕЕ МАМАТА,Е СЕА СТЕ ГОТОВИ!

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Ова е вовед во она што не чека , а тоа е давање пензии и израмнување на статусот на бранителите со албанските гнаси.Ова е дил на Вмро со Дуи и пополека не припремаат.Мамето да им го ебам вмровско.Се шитнаа на Албанците за фотељи.Важно името не го даваме.Се курчат таму каде што воопшто нема никаква опаснот.

Какво теле од народ сме.Тотална брука.Да те газат геноцидниве свињи Албанци во твоја земја и да не ти смета воопшто, па тоа само во Македонија го има.Затоа се надевам на што побрзо распаѓање на оваа држава и тотално исчезнување на Македонците, затоа што сме брука невидена.

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
Што е бе ова?!!!ШТО КУР Е ОВА БЕ,МАТЕР У ПИЧКА ДА ВИ ЕБАМ!!!ПА ЗАСЛУЖИЛЕ ЛИ ТИЕ ТАЛИБАНЦИ ПОЧИТ ОД МАКЕДОНИЈА!!!АБЕ ДАЛИ СЕ ОВИЕ НОРМАЛНИ!!!ЛЕЛЕЕЕЕ МАМАТА,Е СЕА СТЕ ГОТОВИ!
молам за објаснување на болдот... кој е готов „е сега“? од кого?

B

Bonux

Гостин
И што е тука чудно? Нели глеаш дека све се шонови!
тој "шпон" е министер за одбрана на РМ моментално на сите граѓани,има дебела тежина настанов,очекувам после некое време и да лапнат пензии дечкиве од Она...нормално е дека не е нормално оваа што се случува али јбг,виша сила :facepalm:

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
mi se gadi od gomnava be ssite do eden sve im ebam
kako go izvrtuvaat nastanite ne se normalni kako ke im tekne taka pravat vise ne znam sto e dobro a sto loso vo ovaa drzava krvta da im ja ebam na site
ii vmro i dui i sdsm i red ostali ......
sto e podobro od pred 10 15 godini pak ne mozmeme da izlezeme id a rabotime nadvor pak mora bugar da se pisis za da pocnes da pecalis nesto
sto e promeneto nisto
:mad::mad::mad:
ti ebam glupiot narod i prost
malku ni e
ne mozat da ne ebat kolku sto nie mozeme da izdrzime
a partiskite vojnici mutavi se praat i ne im se slusa koa treba da se pobunat za poskapuvanja za red razni raboti ispereni mozoci i oni

sto e smeneto nisto

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Ебате кој ни ја води државата. Нека гледа народецов и нека не се чуди. 22 год. политичариве не фолираат со исти срања и после прават коалиции со Албанци, а тие си се постојано во влада и заштитени како бели мечки. Ебате државата, затоа сите ќе си одат.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Толку беше.... Незнам за вас другите, ама јас гледам да завршам факултет и да ја летнам од тука... Канда, Австралија или нешто трето...
Дур не соберам пари за напалм бомби ич не ни помисливам да се вратам.
Ова е само уште еден доказ дека се е возможно, ако се има големо количество експлозив!

O

Orion.

Гостин
тој "шпон" е министер за одбрана на РМ моментално на сите граѓани,има дебела тежина настанов,очекувам после некое време и да лапнат пензии дечкиве од Она...нормално е дека не е нормално оваа што се случува али јбг,виша сила :facepalm:
И? Тоа е само министер чиј ресор му е делегиран од премиерот - македонец
Претседател и премиер на РМ се македонци и секогаш и ќе бидат.
Врховен командант на вооружените сили е претседателот а не некој министер што може да биде сменет за миг.
На видеото видов само планинци...
Никогаш нема да се случи да се израмни статусот на смрдлививе терористи со нашите бранители, искрено верувам дека народот нема да дозволи

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Врховен командант на вооружените сили е претседателот а не некој министер што може да биде сменет за миг.
Никогаш нема да се случи да се израмни статусот на смрдлививе терористи со нашите бранители, искрено верувам дека народот нема да дозволи
За жал јас мислам дека се лажеш сам себе, и ова до сега све што е насобрано е премногу.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
И, јас никогаш не верував дека хашките случаи ќе се помилуваат, па се помилуваа.Немој никогаш да веруваш на овој лузерски народ и влада.

B

Bonux

Гостин
кој народ?! народот може да го собереш само пред ТВ ако ја репризираат уште еднаш Касандра или некоја друга бул шит серија,а за вакви работи-тешка работа.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
428
Поени од реакции
519
ovoj poteg e za pozdrav, no doaga posle toa koa istiot minister postavi cvekinja pred plocata na padnatite "braniteli", sto bese osudeno od strana na albancite
Не ти е срам бранителите со наводници да ги напишеш? Што беа тие луѓе ако не беа бранители, си ја бранеа државата од банди дојдени од пи**е си матер. И тогаш во АРМ имаше голем број албанци кој си ја бранеа државата како своја, што се тие според тебе? Не пишувај за тие херои со наводници освен ако не сакаш да создаваш непријатели.

O

Orion.

Гостин
кој народ?! народот може да го собереш само пред ТВ ако ја репризираат уште еднаш Касандра или некоја друга бул шит серија,а за вакви работи-тешка работа.
Зборам за младината која не е опиена од транзиционото лудило
Верувам дека новиве генерации во кои спаѓам и јас, се будат од онаа патетична летаргичност и се исполнети со многу поголема самосвест, достоинство и љубов кон татковината

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Не ти е срам бранителите со наводници да ги напишеш? Што беа тие луѓе ако не беа бранители, си ја бранеа државата од банди дојдени од пи**е си матер. И тогаш во АРМ имаше голем број албанци кој си ја бранеа државата како своја, што се тие според тебе? Не пишувај за тие херои со наводници освен ако не сакаш да создаваш непријатели.
ши птар е.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
ovoj poteg e za pozdrav, no doaga posle toa koa istiot minister postavi cvekinja pred plocata na padnatite "braniteli", sto bese osudeno od strana na albancite
Koга Хашим Тачи ќе постави венец на споменикот на загинатите војници од ЈНА на Косово?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom