- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 10.734
- Поени од реакции
- 13.491
Не. Атеист? Која националност бе човече xDabe so nacionalnost si da te prasam
Saladin ce da si musliman taka ???
Не. Атеист? Која националност бе човече xDabe so nacionalnost si da te prasam
Saladin ce da si musliman taka ???
Јас гледам излез.
Да им се отворат магацините за оружје на Македонците да ги испразнат, за да бидеме вооружени на исто ниво со Албанците, па нема толку да се креваат и да скокаат за се. Со тоа ќе се спуштат малце на земја, да не летаат и да се закачкаат. А и полицијата ќе се замисли малце што прави, а прави се во корист на Албанците. Кога ќе имаме оружје и ние колку што имаат Албанците ќе биде друга приказна.
Црн Хумор, за жал. Затоа треба и ние да се вооружиме за да имаме баланс да бидеме на исто ниво со Албанците, за имање оружје. Нели демократија владее денес во Македонија.
„Овие дела се направени од добрина, тие не се зли. Не се плашам од затвор, ниту од помислата дека таму ќе го поминам остатокот од животот. Јас сум роден во затвор во кој не смеам јавно да ги кажувам своите убедувања. Тој затвор се вика Норвешка“, - Брејвик.Малку цитати не се на одмет со оглед на фактот дека се поврзани со денешното време во кое живееме
Брејвик барем си го призна злочинот, додека пак кај нас сторителите на убиството никогаш ниту ќе бидат најдени/фатени, ниту пак ќе одговараат за тоа, тука има голема разлика во случаите помеѓу еден Брејвик(кој мислам дека самиот си се предаде после нападот во Утоја и јавно го призна злочинот) и сторителите на повеќекратното убиство кај Смилковско ез. кои неверувам дека некогаш самите ќе се предадат или пак ќе го признаат делото, а дека некогаш ќе бидат фатени ........ да не се лажеме, па гледате ли дека истрагата е во ќор-сокак и никаде ги нема веќе по телевизииве МВР/Јанкуловска да дадат по некоја изјава, се се уќутка и заташка, емоциите кај народот спласнаа, веќе никој не збори за овој настан, настанот се подзаборави, во МКД секое чудо за три дена !„Овие дела се направени од добрина, тие не се зли. Не се плашам од затвор, ниту од помислата дека таму ќе го поминам остатокот од животот. Јас сум роден во затвор во кој не смеам јавно да ги кажувам своите убедувања. Тој затвор се вика Норвешка“, - Брејвик.
Ако барем малце ви работи сатот,нема да го спомнувате тој монструм Брејвик.Па тој не изврши убиство,тој изврши масакр и тоа огромен масакр.Тој не се предаде туку го фатија откако ги направил парам парче на повеќето.Гледам на вести како судиите се поздравуваат со него како ништо да не е,тоа е според мене голем срам за судството во Норвешка а поздравот со затворена тупаница е завршниот дел.За него не треба судење,се знае в затвор додека умре.Брејвик барем си го призна злочинот, додека пак кај нас сторителите на убиството никогаш ниту ќе бидат најдени/фатени, ниту пак ќе одговараат за тоа, тука има голема разлика во случаите помеѓу еден Брејвик(кој мислам дека самиот си се предаде после нападот во Утоја и јавно го призна злочинот) и сторителите на повеќекратното убиство кај Смилковско ез. кои неверувам дека некогаш самите ќе се предадат или пак ќе го признаат делото, а дека некогаш ќе бидат фатени ........ да не се лажеме, па гледате ли дека истрагата е во ќор-сокак и никаде ги нема веќе по телевизииве МВР/Јанкуловска да дадат по некоја изјава, се се уќутка и заташка, емоциите кај народот спласнаа, веќе никој не збори за овој настан, настанот се подзаборави, во МКД секое чудо за три дена !![]()
Не го спомнав јас прв Брејвик, туку еден член претходно, јас само напишав дека постои голема разлика помеѓу тој случај масакрот на Брејвик во Утоја(Норвешка) и овој кај нас(Смилковско), таму убиецот е фатен си го призна делото, осуден е и зад решетки е, а кај нас истрагата е во ќор-сокак и така ќе си остане за навек, никогаш убијците нема да бидат фатени и осудени, гледаш и самиот дека случајов се заќутка, заташка и никој веќе не збори за тоа, ниту по медиумиве, ниту по форумов, а и емоциите кај народот спласнаа !Ако барем малце ви работи сатот,нема да го спомнувате тој монструм Брејвик.Па тој не изврши убиство,тој изврши масакр и тоа огромен масакр.Тој не се предаде туку го фатија откако ги направил парам парче на повеќето.Гледам на вести како судиите се поздравуваат со него како ништо да не е,тоа е според мене голем срам за судството во Норвешка а поздравот со затворена тупаница е завршниот дел.За него не треба судење,се знае в затвор додека умре.
Само да го потврдам постот од 27.01.2012 ...Следна е гимназијата во Дебар.Им сметало името Здравко Чочковски.Носител на иницијативата ќе е професор од гимназијата.
Биче боље Биче бољеСупер се развива ситуацијава , све на подобро и подобро
ili trpenie, ili kukavichllok ....Чичко Ајнштaјн не учеше дека вселената и човечката глупавост немаат крај, при тоа заборавил да го додаде МАКЕДОНСКОТО ТРПЕНИЕ![]()