Каде? Не оди подалеку, конкретно на форумов можеш да ја сретнеш таквата појава. Имаш и луѓе кои гордо изјавуваат како тепале Албанци. Или тоа не важи? Пак ми буткаш зборови. Стоп за национализмот (конкретно) во Македонија, не е исто што и стоп за Македонскиот национализам. Значи, се залагаме и против национализмот во главите на оние што се нарекуваат себеси Албанци. Сега јасно е? Е ајде, немаме национализам, ама се раѓа и расте. А јас имам алергија на него, многу негативно ми влијае на организмот и на дигестивнот систем.
Јас многу ценам луѓе кои ми посочуваат на грешките, само во оваа ситуација, неаргументирано ми се изнакака и проба да ме нападнеш, само затоа што имам поинакво од мислење од твоето. Ајде признај, ти порасна кога проба да напаѓаш... егото де
Ти си поборник за стопирање национализам во Македонија, но не Македонскиот. (ова е урнебесно смешно)
Па кој? Албанскиот? За алб. национализам, нема потреба да се бара СТОП, на начин на кој го правиш ти. Доволно е МВР да ургира (согласно свои должности и закони) тука и да почне да апси сѐ што има против-државни интереси (и воени злосторства, тивко етничко чистење, итн.)
Доколку ти беа повеќе познати законите и регулативите, ќе разбереше дека ти бараш СТОПИРАЊЕ(на алб. нац. во Македонија) на нешто, чија егзистенција е кривично дело.
Место и ти да бараш да работат по законите, како ние другите.
(Развивање на алб. национализам во Македонија е кривично дело, како што е толкувано.
Бидејќи *НАЦИО*НАЛИЗМОТ се поврзува со НАЦИЈА, што подоцна се поврзува со ТЕРИТОРИЈА, т.е. држава)
Реков пред малку дека има напредок, т.е. не сакаш да кажуваш глупости, но не бев во право, ти само што продолжи.
Веќе немам намера, а нема ни поента, да продолжам со истото темпо и трпение, па ова ќе биде мој последен пост.
Човечко право е да се биде неразумен, и секој го користи; јас навистина не можам повеќе да помогнам, од тоа што веќе направив.
Ти бараш СТОП за нешто што МОЖЕБИ ќе се родело и развиело.
Ова веќе бара психијатриско задлабочување, според моја проценка (но, ова е субјективно, не мора да е точно).
Не познавам разумни и здрави луѓе што гордо бараат да СТОПИРААТ нешто што можеби ќе се родело, можеби нема.
Околу грешките и посочувањето, секој секој пат така вика „јас ценам што ми кажуваш грешки, но не овој пат, овој пат немам грешка“, тоа е смешно само по себе, нема потреба од коментар.