Mjolnir
Духот на рамковниот договор
- Член од
- 12 декември 2011
- Мислења
- 1.967
- Поени од реакции
- 1.867
Колку можеме пишуваме, сепак они се во предност затоа што си отвараат порталчиња и лапаат парички од некои црни фондови за гнасотиите што ги пишуваат и објавуваат, а нашето е волонтерско...a zoshto vie pomladive ,,,shto znaete angliski perfektno ne pochnete informaciite kade shto se zhrtvi na maltretiranja i fizichki napadi makedonci a storiteli albanci da pochnete po socijalnive mrezhi da ja shirite vistinata ,,vaka ispagja kako i sekogash dodeka makedoncite spijat ovie rabotaat ,i mediumski se sekogash vo prednost pred svetskata javnost ,[pochnete i vi so informacii po socijanive mrezhi so informacii ,vistinski,,,,,,,,,,pa posle se chudime od kade strancive ,,,,obichnite gragjani razbrale deka vo makedonija makedonskite albanci bile maltretirani prevzemete neshto i na mediumska promocija na nastanite onakvi kakvi shto se ,,,,,,,vie ste na poteg da im objasnite na vashite prijateli od drugve drzhavi shto navistina se sluchuva,,,,,,,,,,
--- надополнето: 10 март 2012 во 13:55 ---
На Кале е Славеј Планина кај Турска амбасада..изглеа цигани се сите.Чаир ли било ова?
Им влегле дома ги претепале и им ја демолирале куќата сабота, 10 март 2012
Нападнато семејство во Скопје, тројца завршиле на Ургентен
Вчера околу 17:40 часот, во Скопје на ул.„Славеј Планина“ во домот на Ѓ.Б. (61), влегле Р.М. (21), О.М. (15), С.М. (37), Р. М. (40), Б.М. (27), Р.М. (63) и С. М. (16) сите од Скопје и со камења, безбол палки и други тврди предмети почнале да кршат по куќата при што ја искршиле влезната врата, прозорите од куќата, и целосно го искршиле излогот на дуќанот.
Ги нападнале Ѓ.Б., Н.Б. (58) и С.Б. (36). Тројцата повредени биле пренесени во Ургентен центар каде што им се констатирани тешки телесни повреди. МВР ги привела лицата кои го извршиле нападот и против нив ќе биде поднесен соодветен поднесок.