H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Eдно е да сакаш, друго дали ќе добиеш..Па нели цело време ги фалевме дека Албанците од Албанија се добри и баш кул онака. Што е ова сега голема Албанија
Eдно е да сакаш, друго дали ќе добиеш..Па нели цело време ги фалевме дека Албанците од Албанија се добри и баш кул онака. Што е ова сега голема Албанија
Ова е истата вест со таа со момчињата во паркот.Во Скопје на улицата „Лазар Личеновски“ нападнати три лица
САБОТА, 10 МАРТ 2012 13:04
На 09.03.2012 година, во околу 18,00 часот, во Скопје на ул.„Лазар Личеновски“, поточно на мостот од страна на четири лица без повод и причина физички биле нападнати М.С.-15, Д.Т.-15 и С. К.-17, сите од Скопје.
Имено, додека истите во наведеното време се движеле по мостот во правец на Влада на РМ, биле пресретнати од лицата и тоа две лица од напред, а две лица од позади, кои без повод и причина физички ги нападнале удирајќи ги со клоци и тупаници, а еден од напаѓачите ги удирал со метална шипка, при што С.К. и Д.Т. се здобиле со видливи повреди во пределот на лицето и главата. Полициската станица во Центар превзема мерки за пронаоѓање на сторителите.
значи не мора буквално да се свати.Преку вардар е сарај 2 минути од ѓорче,за разлика од другите населби низ скопје,нели?Алора ти кога незнаеш не збори, посебно не за Ѓорче !! Местото каде се нападнати двајцава во Ѓорче е позади стадионот каде од другата страна е албанско село и поминуваат преку мост дрвен за да поминат преку Ѓорче. Ти со цел памет мислиш дека невратено ќе остане ова ?! За други места може ама за во Ѓорче не ми кажувај те молам ... Во Ѓорче 2 кај бензинската на излез накај Тетово има 2-3 албански фамилии и тоа е тоа во Ѓорче. Во Општина Ѓорче има уште едно Албанско село ама тоа е после Волково, Никиштани и тоа е усвет у планина !!! Не правете слика за Ѓорче тоа што не е ...
Остај тоа , знае ли некој дека пред околу една недела или две беше оставена бомба пред ГТЦ и беше спречен терористички напад? Секако заташкаа...Ова е истата вест со таа со момчињата во паркот.
Младински ракометари на РК Вардар кои оделе на тренинг се нападнати на мостот кај жабарот од 4-ца Албанци.
Кажав и претходно, се почести се нападите врз децата ѓто тренираат во ФК Вардар, ФК Работнички, РК Вардар и КК Работнички...
Синот на колешка на татко ми (13 годишен, тренира во КК Работнички) го бркале од зоолошка до парк, ама не го фатиле.
--- надополнето: 10 март 2012 во 13:34 ---
Ова е истата вест со таа со момчињата во паркот.
Младински ракометари на РК Вардар кои оделе на тренинг се нападнати на мостот кај жабарот од 4-ца Албанци.
Кажав и претходно, се почести се нападите врз децата ѓто тренираат во ФК Вардар, ФК Работнички, РК Вардар и КК Работнички...
Синот на колешка на татко ми (13 годишен, тренира во КК Работнички) го бркале од зоолошка до парк, ама не го фатиле.
Јас искрено сум изненадењ.Eдно е да сакаш, друго дали ќе добиеш..
Ццццц,кое племе еј..Ги сили коа пукаат..Убав коментар има напишано..http://www.youtube.com/watch?v=uilFJ6HflKk
Со вакви си имаме работа. Да дојдат и Мајка Тереза и Ганди силувани ке си одат дома. Па нека продолжат некои да мислат дека нешто со разговор ке се реши.
Просечен млад Албанец од Скопје, до 8 одд не излегува од своја населба. Надвор е пуштен сам да шета од 5 години, баби носи пиштол и продава телефони од рекет на битпазар, или во подобар случај шверцани алкалани батерии.
И да, завршува 8 одд, и пак хоризонтите се само до средно школо и во свое мало. А во албанско мало, надвор нема девојки, па останува само да се види кој е појак, фалење со пиштоли, ножеви, и да стандардното што си го закачан на брат ми.
И ке дојде некој на вакви ке им објансува дека не треба да глумат полат и мемати.
И ајде сега да најдеме некое чаре. Лекот сите го знаеме,ама Бранковисти и Грујовисти ги здоболе. Како било порано така ке биде и сега. Ке патиме од предавници.
Пуштете го уште еднаш видеото, и пак размислете.