Што сум пишал , стојам на тоа , не ме терај да се повторам по 3 пат.
Нема спас и објаснување за напад над девојка , без разлика дали се обидуваш да се вадиш на фактот што во Кисела Вода девојка била скршена од ќотек.
Дали со ова се докажува дека 98% од Албанците се со ниско ниво на интелегенција, или се со вишок негативна енергија па ја трошат онаму каде што веќе уживаат голем број на права, каде што во друга држава можат само да сонуваат?
Јас не знам до каде ќе тера ова,но навистина ќе биде лошо,не за нас туку за Вас.
Албанците во Албанија се далеку поцивилизиран народ,отколку овие овде. Како што кажа некој член пред 10тина страници , сето орки и тролови се овде. Без мозок само маваат дали е девојче,дали е постар човек, дали е 15 годишно дете.. не е важно битно е да се тепа.
Ама пак реков ќе биде лошо,а најлошо е што сега медиумиве ги вжештуваат овие работи.
Она министеркана за внатрешни работи, бркчината не си ги има средено и колку кваката од вратава дома шо ми е е висока, ми кажува овде тајни организации го предизвикувале ова. Па јас ли треба да го решам ова???
Па сеуште не превземаат нешто против опаснава раса на оркиве... сеуште тепаат маваат кршат од чотек касапат...