Znaci vkupno odat ponatamu 12 reprezentacii od 4 grupi?Друже три тима идат понатаму...
Znaci vkupno odat ponatamu 12 reprezentacii od 4 grupi?Друже три тима идат понатаму...
Нечини цела нација во моментов да се занимава со ракомет...П.С. САМО МАЛКУ ДА МУ ГИ ЗАТНАМ МУЦКИТЕ НА СИТЕ ТИЕ КОИ ГО КРИТИКУВААТ КИРЕ
http://www.kurir.mk/sport/rakomet/57492-Statistika-Angelov-najdobar-golman-Lazarov-vtor-strelec-i-asistent
Оваја статија вели вака:Македонскиот најдобар ракометар Кире Лазаров СЕ НАОГА НА ВРВОТ НА ДВЕ КАТЕГОРИИ. На листата на стрелците, со вкупно 14 голови од 36 шутеви, Лазаров се наоѓа на второто место зад најдобриот досега, Германецот Никлас Екберг кој постигна 16 голови од 21 обид.
Лазаров го дели првото место на листата на асистенти. Покрај името на нашиот најдобар ракометар стои бројката од 12 асистенции или по шест на еден натпревар, исто колку што во моментов има најдобриот ракометар на Чешка, Филип Јиха.
Значи и кога игра Кире "слабо" пак се наога на врвот на сите статистики...
ДАZnaci vkupno odat ponatamu 12 reprezentacii od 4 grupi?
Poglup sistem zdravje vo koj nema nikakva logika.Uste samo vo fudbalot fali da go primenat i da nastane totalen haos.ДА
Се прават нови групи од по 6 тима, а првите два тима од тие групи одат во полуфиналето
Научете го веќе овој систем којзнае колку години веќе се применува во кошарка, ракомет и други спортови.
Бар од баскетов од Литванија требаше да запамтите
Тоа е тоа...Poglup sistem zdravje vo koj nema nikakva logika.Uste samo vo fudbalot fali da go primenat i da nastane totalen haos.
Не е ова мое напишано го ископирав директно од статијата инаку знам оти Екберг е Швеганин, не сум до толку неписменНечини цела нација во моментов да се занимава со ракомет...
Mi se cini deka poveke radi profit od prodadeni vleznici go napravija ovoj sistem za da se igraat poveke utakmici otkolku direktno so cetvrtfinale pa polufinale i taka natamu kako sto e vo fudbalot.Тоа е тоа...
Порано и тука си имаше стандарден систем на елиминации со осмина финале, со четвртфинале и така натаму. Прво мислам дека во кошарка се смени, па после во ракомет. Одамна е вака.
Затоа треба да изиграш на ниво на сите мечеви, пошто се пренесуваат бодови во следната група.
Нема веќе изиграј колку можеш колку да отидеш во елиминациски систем а после давај се од себе.
Сега ако не пренесеш бар 2 до 3 бода можеш да сонуваш за полуфинале...
Ќе разигруваме со пакување на куферитеДечки ме интересираше утре (НЕ ДАЈ ГОСПОД) ако не се пласираме понатаму дали ни е последна утакмица или ке разигруваме за повисоко место на шампионатот???
Доста ?Ајде утре одеме на победа и доста со коментарите бар ја мислам дека ќе победеме
Ги отвараше до сега,победа немаме во ракометов.под итно да се врати тој што ги отвараше темите за кошарката и да ги от вара и за ракометот.
кој беше by the by?