Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Прво полувреме со сигурност нема да можам да го гледам, а неизвесно ми е и второто... Терминот е зезнат, среќа другите се за време на викенд.
Како нема да гледаш не зезај, имаш нет пред тебе ќе ти најдеме стримПрво полувреме со сигурност нема да можам да го гледам, а неизвесно ми е и второто... Терминот е зезнат, среќа другите се за време на викенд.
Ако не можеш да гледаш пушти си радио Скопје ке има директен пренос.Прво полувреме со сигурност нема да можам да го гледам, а неизвесно ми е и второто... Терминот е зезнат, среќа другите се за време на викенд.
Имам нет, ама немам звук, ќе треба без звук да слушам.Како нема да гледаш не зезај, имаш нет пред тебе ќе ти најдеме стрим
Добро бе сто пати прашавте каде ќе се дава и кој ќе коментира.
Е тоа може, сакав и претходно да прашам, дали на радио ќе даваат. Олд скул систем.Ако не можеш да гледаш пушти си радио Скопје ке има директен пренос.
Бре едно патриотско чувство што ме тера. Песнава цел ден си ја пеам. Напред момци македонци.
Е вака сега јас работам во радио Скопје и наш човек отиде за Гетеборг купени се правата,ама до вчера не беше сигурно дали ке се обезбедат дирекни телефонски линии,имаше некој проблем. Денес сум слободен па незнам дали ги обезбедиле линиите,но во секој случај и да не се обезбедени ке има пренос преку мобилен,само може со кратки паузи да биде.Имам нет, ама немам звук, ќе треба без звук да слушам.
Е тоа може, сакав и претходно да прашам, дали на радио ќе даваат. Олд скул систем.
Фала на идеја!
Па пренесувајте преку скајп ако постои таква варијанта.Е вака сега јас работам во радио Скопје и наш човек отиде за Гетеборг купени се правата,ама до вчера не беше сигурно дали ке се обезбедат дирекни телефонски линии,имаше некој проблем. Денес сум слободен па незнам дали ги обезбедиле линиите,но во секој случај и да не се обезбедени ке има пренос преку мобилен,само може со кратки паузи да биде.
Колегите прават се да биде во најдобар ред па така да кој неможе да гледа на тв нека слуша пренос на радио. ПоздравПа пренесувајте преку скајп ако постои таква варијанта.