Македонија-Унгарија (6.4.2012, 14:45 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Прво полувреме со сигурност нема да можам да го гледам, а неизвесно ми е и второто... :( Терминот е зезнат, среќа другите се за време на викенд. :нинџ:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Прво полувреме со сигурност нема да можам да го гледам, а неизвесно ми е и второто... :( Терминот е зезнат, среќа другите се за време на викенд. :нинџ:
Како нема да гледаш не зезај, имаш нет пред тебе ќе ти најдеме стрим ;)

Добро бе сто пати прашавте каде ќе се дава и кој ќе коментира. :pos:

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Ако не можеш да гледаш пушти си радио Скопје ке има директен пренос.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Како нема да гледаш не зезај, имаш нет пред тебе ќе ти најдеме стрим ;)

Добро бе сто пати прашавте каде ќе се дава и кој ќе коментира. :pos:
Имам нет, ама немам звук, ќе треба без звук да слушам. :confused:

Ако не можеш да гледаш пушти си радио Скопје ке има директен пренос.
Е тоа може, сакав и претходно да прашам, дали на радио ќе даваат. Олд скул систем.:icon_mrgr:
Фала на идеја!(y)

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Имам нет, ама немам звук, ќе треба без звук да слушам. :confused:

Е тоа може, сакав и претходно да прашам, дали на радио ќе даваат. Олд скул систем.:icon_mrgr:
Фала на идеја!(y)
Е вака сега јас работам во радио Скопје и наш човек отиде за Гетеборг купени се правата,ама до вчера не беше сигурно дали ке се обезбедат дирекни телефонски линии,имаше некој проблем. Денес сум слободен па незнам дали ги обезбедиле линиите,но во секој случај и да не се обезбедени ке има пренос преку мобилен,само може со кратки паузи да биде.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Е вака сега јас работам во радио Скопје и наш човек отиде за Гетеборг купени се правата,ама до вчера не беше сигурно дали ке се обезбедат дирекни телефонски линии,имаше некој проблем. Денес сум слободен па незнам дали ги обезбедиле линиите,но во секој случај и да не се обезбедени ке има пренос преку мобилен,само може со кратки паузи да биде.
Па пренесувајте преку скајп ако постои таква варијанта.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Па пренесувајте преку скајп ако постои таква варијанта.
Колегите прават се да биде во најдобар ред па така да кој неможе да гледа на тв нека слуша пренос на радио. Поздрав

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Убаво ги дочекаа нашите од Шведска ...мерак ми направија (y) !! Владиката најјака изјава :pos:(y)!! Уфф незнам што да размислувам денес, некоја нервоза ме фаќа, во секој спорт се непредвидливи, со Господова помош одиме денес на победа... Ајде еднаш Унгарциве да паднат ...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
428
Поени од реакции
519
Пак ли бе, пак ли нервози , аритмии, емоции, стресови, wait... МОЖЕ МОЖЕ.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom