Македонија-Унгарија (6.4.2012, 14:45 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прво полувреме со сигурност нема да можам да го гледам, а неизвесно ми е и второто... :( Терминот е зезнат, среќа другите се за време на викенд. :нинџ:

Прво полувреме со сигурност нема да можам да го гледам, а неизвесно ми е и второто... :( Терминот е зезнат, среќа другите се за време на викенд. :нинџ:

Како нема да гледаш не зезај, имаш нет пред тебе ќе ти најдеме стрим ;)

Добро бе сто пати прашавте каде ќе се дава и кој ќе коментира. :pos:

Ако не можеш да гледаш пушти си радио Скопје ке има директен пренос.

Како нема да гледаш не зезај, имаш нет пред тебе ќе ти најдеме стрим ;)

Добро бе сто пати прашавте каде ќе се дава и кој ќе коментира. :pos:

Имам нет, ама немам звук, ќе треба без звук да слушам. :confused:

Ако не можеш да гледаш пушти си радио Скопје ке има директен пренос.

Е тоа може, сакав и претходно да прашам, дали на радио ќе даваат. Олд скул систем.:icon_mrgr:
Фала на идеја!(y)

Имам нет, ама немам звук, ќе треба без звук да слушам. :confused:

Е тоа може, сакав и претходно да прашам, дали на радио ќе даваат. Олд скул систем.:icon_mrgr:
Фала на идеја!(y)
Е вака сега јас работам во радио Скопје и наш човек отиде за Гетеборг купени се правата,ама до вчера не беше сигурно дали ке се обезбедат дирекни телефонски линии,имаше некој проблем. Денес сум слободен па незнам дали ги обезбедиле линиите,но во секој случај и да не се обезбедени ке има пренос преку мобилен,само може со кратки паузи да биде.

Е вака сега јас работам во радио Скопје и наш човек отиде за Гетеборг купени се правата,ама до вчера не беше сигурно дали ке се обезбедат дирекни телефонски линии,имаше некој проблем. Денес сум слободен па незнам дали ги обезбедиле линиите,но во секој случај и да не се обезбедени ке има пренос преку мобилен,само може со кратки паузи да биде.
Па пренесувајте преку скајп ако постои таква варијанта.

Па пренесувајте преку скајп ако постои таква варијанта.
Колегите прават се да биде во најдобар ред па така да кој неможе да гледа на тв нека слуша пренос на радио. Поздрав

Убаво ги дочекаа нашите од Шведска ...мерак ми направија (y) !! Владиката најјака изјава :pos:(y)!! Уфф незнам што да размислувам денес, некоја нервоза ме фаќа, во секој спорт се непредвидливи, со Господова помош одиме денес на победа... Ајде еднаш Унгарциве да паднат ...

ова ме нервира, кај ги најдова овие :mad:

spanski%20sudii%20golema.jpg

Шпанци ќе ни судат против Унгарија

http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=7143

Пак ли бе, пак ли нервози , аритмии, емоции, стресови, wait... МОЖЕ МОЖЕ.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom