Македонија-Унгарија (6.4.2012, 14:45 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
Е вака се анализира меч..
Не како Магдинчев..:D
Стефче Стефановски,еден од најдобрите стручњаци,теоретичари,и пред се аналитичари шо ги има/л македонскиот ракомет.....:cuc:
http://tera.mk/View-Video/Ракомет-Квал.-за-ОИ-Лондон-2012/4111/Ракомет-Квалификации-за-ОИ-Лондон-2012/Page-1

хахах баш сеа го барав........благодарам пак

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Ајде сега не "паѓајте", одиме на три победи!:vozbud:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
никој не го ни спомнува бразил.........изгледа слабо го пратите светскиот ракомет...многу полетарци има на форумов......
бразил можи да не ни биди битна утакмица. до бразил има прво унгарија, па шведска. зато никој не го спомнува бразил ;)

маџариве комплетни се или имаат некои отсуства?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Јас очекувам победа утре, се сложувам со изјавата на ангеловски дека ќе им вратиме со камата, на едно европско или светско не се сеќавам за што беа квалификациите унгарија не истреби во баражот со помош на немање свој ден, ако можам така да се изразам. Што значи дека сега треба таа неправда да се врати за да се пласираме на уште поголемо и побитно натпреварување.

MkdForever

Комита
Член од
20 ноември 2008
Мислења
39
Поени од реакции
19
Одиме на победа утре, ама мислам дека ке победиме во трите утакмици, Унгарија игра без клучен играч (не ме фаќајте за збор не ми текнува како се викаше)..во Гетеборг нашите ракометари ке играат со подршка на неколку илјадна публика Македонции..

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
никој не го ни спомнува бразил.........изгледа слабо го пратите светскиот ракомет...многу полетарци има на форумов......
Мене најмногу ми е фрка за со Бразил, ги ставаме однапред во позиција на аутсајдери.А свесни сме како играме со реално послаби од нас, а и како се испекле други кога сме биле сметани за аутсајдери.
Пречекот на нашите од тамошните Македонци
http://www.time.mk/read/c9156c7f31/5a19d0b86f/index.html
Алушевски ко некој рапер е со слушалките.A и попот беше добар :D

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Све си мислам дека никогаш до сеа не сме биле толку оптимистички расположени за некое натпреварување. Осеќам утре ќе им се истуриме на унгарциве и дека ќе ги покосиме. Многу еуфорично се влезе во дуелов се надевам дека тоа нема да ни удри у глава и дека ќе тепаме. Ги видовме унгарциве у БТ, не отворија прво полувреме после во второ полувреме се обидувавме некако да им вратиме, ама не ни идеше, секогаш кога требаше да се зададе тој значаен удар, тие ни даваа гол... На гости беше друга приказна, се јадевме на моменти... Ова се беше без Кире. Време е да им вратиме за СЕ!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Чим имаше и владика на пречекот кој даде јака изјава верувам во успех.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
И на почеток на клипот кога го вика Шундо Кире, Кире ела бе, ги зема тие листовите за локацијата :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom