- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 1.036
само да не ја местат за нерешено Шпанија-Словенија со нерешено и Шпанија ке завршат први и Словенија трети зашто се боље у мегусебните дуели од Хрватска/Унгарија
So toa sto sum reprezentativec vo eden sport i eden od reprezentativcite mi e roda, znam kako odat rabotite vo makedonskite sportovi, za tebe i poveke od Nikola Tesla sum.А, ти Никола Тесла стана тука на форумот?Експерт за се и сешто.Ние незнаевме како изгледа клавир до пред 40 години, а Симон Трпчевски направи слава.Кире Лазаров во Кил да не се школуваше, па стана играч од светски калибар?Се зависи од поединецот и талентот што го поседува.Шумуликовски и Барселона да го тренира пак куртон ќе е.Толку има таленат и секира што викаат старите.
Овој арнаутски зет има ли некоја терористичка организација да го ликвидира по брз пат ?Или барем да му ја смени таа грда фаца ?ОВие скроз заминале по петелот
Извини, јас денеска реума имам од тоа што сум киснел на стадиони на-20, кога немало живо куче на стадиони, кога сме играле со Малта нерешено, кога се јадело и ќотек од џандари за разлика од тебе што 3 пати не си отишла на натпревар, па да глумиш и солиш памет тука.Јас цел живот навивам за Вардар и Македонија за разлика од тебе што се усеруваш и просеруваш од пишување во странски фан клубови.Немој ти на мене да ми зборуваш за Македонија и Македонци.Пред 5 дена дознавте како се викаат ракометарите и се најдовте сите компетенти да солите памет.So toa sto sum reprezentativec vo eden sport i eden od reprezentativcite mi e roda, znam kako odat rabotite vo makedonskite sportovi, za tebe i poveke od Nikola Tesla sum.
I ziti se ne gi stavaj nepismenite fudbaleri vo isti kos so rakometarite. Rakometarive na inekcii se pola reprezentacija, pomodreni se od kotek jadenje od Cesive i Poljacive i pak igraat kako da nema utre, go potat dresot do maksimum, ti se najde da ne si zadovolen od ova. Tipicen glory hunter.
Извини, јас денеска реума имам од тоа што сум киснел на стадиони на-20, кога немало живо куче на стадиони, кога сме играле со Малта нерешено, кога се јадело и ќотек од џандари за разлика од тебе што 3 пати не си отишла на натпревар, па да глумиш и солиш памет тука.Јас цел живот навивам за Вардар и Македонија за разлика од тебе што се усеруваш и просеруваш од пишување во странски фан клубови.Немој ти на мене да ми зборуваш за Македонија и Македонци.Пред 5 дена дознавте како се викаат ракометарите и се најдовте сите компетенти да солите памет.
Те сфаќам, нервозен си, сите сме. Олади па после пишувај со ладна глава. Ако и со ладна глава го пишуваш истово... треба малку и да ја потчукнеш тогаш главата...Извини, јас денеска реума имам од тоа што сум киснел на стадиони на-20, кога немало живо куче на стадиони, кога сме играле со Малта нерешено, кога се јадело и ќотек од џандари за разлика од тебе што 3 пати не си отишла на натпревар, па да глумиш и солиш памет тука.Јас цел живот навивам за Вардар и Македонија за разлика од тебе што се усеруваш и просеруваш од пишување во странски фан клубови.Немој ти на мене да ми зборуваш за Македонија и Македонци.Пред 5 дена дознавте како се викаат ракометарите и се најдовте сите компетенти да солите памет.
Ова сигурно е точно???? и зошто е ова вака???Ништо, одиме на победа, која при победа и на Унгарија врз Хрватска ќе ни донесе директно место на квалиф. за ОИ без оглед на натпреварот за 5то место. Ајмо !!!
Ако тепа Унгарија, тие ќе бидат трети у група и ќе играат со нас за 5то место. Важното тука е дека тие веќе имаат обезбедено учество на кфалиф. за ОИ, па така и со пораз у дуелот за 5то место, ние ќе одиме на кфалификациите.Ова сигурно е точно???? и зошто е ова вака???