Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Којшто сака нека зборува.За мене ова Европско првенство е неуспех, колку и вештачки да се радуваме како којзнае каков успех да сме направиле(сме влегле во втора фаза голем кур), а очекувам оставка од Шундовски.Играме катастрофално второ полувреме скоро на секој натпревар, а да немавме среќа ќе изгубевме и против Полска.Голманот ни шутира од гол на гол против светски прваци, као демек со Партизан од Кичево играме.Сите коцки им беа наместени на нашите ракометари и не ги искористија.Тоа е.
Класика од глупак :tapp:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ако ги победиме Србите ќе играме со Словенија во петок за 5то место.
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 19:13 ---
Значи вечерва МОРА ПОБЕДА!!!

R

Rigel Kent

Гостин
Ако ги победиме Србите ќе играме со Словенија во петок за 5то место.
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 19:13 ---
Значи вечерва МОРА ПОБЕДА!!!
АКО ШПАНИЈА ЈА ПОБЕДИ СЛОВЕНИЈА НЕ МОРА ДА ИГРАМЕ СО НИВ

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Којшто сака нека зборува.За мене ова Европско првенство е неуспех, колку и вештачки да се радуваме како којзнае каков успех да сме направиле(сме влегле во втора фаза голем кур), а очекувам оставка од Шундовски.Играме катастрофално второ полувреме скоро на секој натпревар, а да немавме среќа ќе изгубевме и против Полска.Голманот ни шутира од гол на гол против светски прваци, као демек со Партизан од Кичево играме.Сите коцки им беа наместени на нашите ракометари и не ги искористија.Тоа е.
Znaci koa ke vidam nekoj vakov komentar ccc... Igravme protiv zemji sto vlozuvaat vo rakometot decenii unazad so svetski skoli za rakomet, nie sto imame vlozeno vo rakometot? I toa sto go imavme, zgasna. Zatoa ne barajte preku leb pogaca. I jas znam deka MOZEVME poveke ama Danska, Germanija i ostali koga igraaa rakomet nie bevme pod tursko. Ova EURO e odlicna podloga za idnite generacii.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Победата на Германија над Македонија сега нема веза за оваа разврска единствено се гледа меѓусебниот наш дуел со Полска :)
Така нека биде, сите сме за тоа да играме барем за 5то место (кога веќе 1/2 финалето сега за сега е премногу далеку за нас)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ок фала како и да е србиве и нашиве треба нешто да научат од оваа утакмица на скандинавците дека треба да се помага комшиски :)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Браво, најдобар си (y)
Спореди каква игра прикажавме против сите репрезентации, и потоа спореди колку се вложува во ракометот во Македонија, а колку во Шведска/Данска/Германија. Сите натпревари ги изгубивме заради тоа што немавме ниту малку среќа, заради тоа што немаме доволно искуство за големи завршници (самиот Кире го изјави ова).

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
ОВие скроз заминале по петелот :facepalm:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
АКО ШПАНИЈА ЈА ПОБЕДИ СЛОВЕНИЈА НЕ МОРА ДА ИГРАМЕ СО НИВ
Нерешено е сега за сега!

Дури и да изгуби Словенија, Унгарија ќе мора да ја победи Хрватска за да биде трета во група!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.937
Ајде со победа ќе се бориме за 5то и за пласман на квалификациите за ЛОИ.. Подобро здравје, не знам како може да има некои незадоволни... Словенија губи, со победа на Унгарија над Хрватска и доколку ние ја тепаме Србија мислам дека СИГУРНО играме на квалификациите... Напред Македонија!!!!

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Повеќе од пораз ме боли коментар на некои сезонски експерти - навивачи . Е тоа е да земеш, што би рекла Крејзи да си пукаш во колена.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Моментално утакмицата меѓу мртвите Швеѓани и Данците...

...and 12 points go to Sweden!

да им ебам мајката.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Добро бе готово е Данска оди во полуфинале немавме среќа со нив тоа е тоа идеме на 5то место!!! Се надевам дека Словенија ќе ни биде противник!

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Znaci koa ke vidam nekoj vakov komentar ccc... Igravme protiv zemji sto vlozuvaat vo rakometot decenii unazad so svetski skoli za rakomet, nie sto imame vlozeno vo rakometot? I toa sto go imavme, zgasna. Zatoa ne barajte preku leb pogaca. I jas znam deka MOZEVME poveke ama Danska, Germanija i ostali koga igraaa rakomet nie bevme pod tursko. Ova EURO e odlicna podloga za idnite generacii.
А, ти Никола Тесла стана тука на форумот?Експерт за се и сешто.Ние незнаевме како изгледа клавир до пред 40 години, а Симон Трпчевски направи слава.Кире Лазаров во Кил да не се школуваше, па стана играч од светски калибар?Се зависи од поединецот и талентот што го поседува.Шумуликовски и Барселона да го тренира пак куртон ќе е.Толку има таленат и секира што викаат старите.

Kajgana Shop

На врв Bottom