MasteR_#0
Addict
- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 3.154
- Поени од реакции
- 879
За овие само бесење на плоштад.
Па мора да се најде некој да плука, јеби га.
Мене на Франкенштајн ми личи повеќе
Андреј Кириленко - Лурч од Адамс фемили. Исти се.
Тебе целата теорија ти е дека ако играме со "самодоверба" (верувам ни сам го немаш разјаснето овој поим убаво, затоа го тупиш со него), ќе освоиме злато?Јас не наметнувам мислење на никого...ниту ме интересира дали некој се согласува или не.Ти си имаш твое и јас го почитувам ама ако мислиш дека Дамјан и Чековски којшто сам правеше бунари за тројка и фрлаше топки на другиот крај на терен играа самоуверено и сигурно тогаш немам што да ти кажам освен дека немаш некое познавање од човечката психологија.
Ти си прочитал нешто за пола година и одма помисли на Олимпијада.СИТЕ НА ПЛОШТАД !! КОЈ Е ВО ШКОЛО НЕГА БЕГА ВАКВО НЕШТО НЕ СЕ ПРОПУШТА ТЕК ДУРИ ЗА ПОЛА ГОДИНА КОГА КЕ ОСВОИМЕ ОЛИМПИЈАДА КЕ БИДЕ ВАКА.. КОЈ КЕ ЧЕКА ТОЛКУ
Ќе ја освоиме Олимпијадата, само прво да се пласираме а после Коби Брајант и другови нека му ја мислат.СИТЕ НА ПЛОШТАД !! КОЈ Е ВО ШКОЛО НЕГА БЕГА ВАКВО НЕШТО НЕ СЕ ПРОПУШТА ТЕК ДУРИ ЗА ПОЛА ГОДИНА КОГА КЕ ОСВОИМЕ ОЛИМПИЈАДА КЕ БИДЕ ВАКА.. КОЈ КЕ ЧЕКА ТОЛКУ
како прво зборев за кошарка не мешај ракомет ракомет идам у ниш тоа 100% и не ме прај глуп зашто сигурно поише сум информиран од тебе и знам кога се олимписки игри знам кога се квалификации за олимпијада добро утнав пола година ама тоа е за 10 месеци... и не ме цитирај!Ти си прочитал нешто за пола година и одма помисли на Олимпијада.
ЛОИ се играат за една година, за пола година е ЕП во ракомет.
Aбе ајде.Дај не го дрвете со Курир, ако некој гледа да се шлепа на успехот на кошаркарите, сигурно се тоа они и нивните налогодавци... Реакцијата е за навивачката песна, која, како и сите навивачки песни, е помалку или повеќе глупава.