Македонија - Полска [23.01.2012 - 16:15 ч.]

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Da mozam Rogis nekako da go pogodam :X3: Ne znam dali gledate, zivo pile nema u salava, dvajca bez trojca.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Добро е што победивме и докажавме дека досегашните резултати не беа случајност ...како по обичај игравме одлично прво полувреме силно и сконцентрирано а во второто полувреме попуштивме малце пред се поради фластерот кој го играа на Лазаров и истрошеноста и исцрпеноста на Мојсвоски кој мораше да превзема одговорност после анулирањето на нашиот најдобар играч..

Ако бидиме реални ние не изигравме кој знае каков ракомет туку Пољаците беа катастрофални посебно поради Борката кој се здиве на голот...неможиме да се пожалиме на ништо досега освен на среќата која ни го заврти грбот против Данска..ајде дај боже добро да се одморат играчите бидејќи изгледаат преисцрпено и да стегнат заби против Србија па што биде нека биде..јбг домаќини се и ќе имаат помош од судии и сумливи фалови ќе ги свират за нив..нека не не интересира што ќе направат другите ние да си го направиме своето..иако според мене ќе биди невозможно сепак верувам во овие момци дека можат да приредат сензација и да ја победат Србија......

ах Данска Данска што ни направи......
Нормално би било да ја победиме БЈР Србија, реално сме поквалитетни од нив.А за против судиите...секогаш сме навикнати.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Воопшто не е сензација да се победи Србија. Тој што ја гледал како игра на првенствово,знае што зборувам. Србија има среќа што го има Даре на гол. Тој е пола тим. Можеме да ги победиме, во тоа сум сигурна. Единствено што е против нас е што се домаќини, па судиските одлуки со сигурност ќе бидат на нивна страна.

N

Nicky Santoro

Гостин
ако данска победи против германија,шансите за полуфинале ни се помалце од 0%
данска шведска во тој случај сигурно би била 1 ! швеѓаните не сакаат да играат се чуваат за олимпијада.ќе треба да се надеваме дека германија ќе изгуби од полска(мало морген) и со наша победа над србија ќе се смета гол разлика.не верувам ама баш ич во вакво сценарио

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Браво бе Борко, браво бе за сите. Тоа финишoт таков беше затоа што така сме навикнати а и заради договор со аптеките да се потроши дијазепамот :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.646
Поени од реакции
11.749
Воопшто не е сензација да се победи Србија. Тој што ја гледал како игра на првенствово,знае што зборувам. Србија има среќа што го има Даре на гол. Тој е пола тим. Можеме да ги победиме, во тоа сум сигурна. Единствено што е против нас е што се домаќини, па судиските одлуки со сигурност ќе бидат на нивна страна.
Сигурна си?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Da mozam Rogis nekako da go pogodam :X3: Ne znam dali gledate, zivo pile nema u salava, dvajca bez trojca.
Удри го оној копукот Хансен еднаш од мене со упаљач или потпали му ја косата ако го дофатиш.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А вие уште верувате во полуфинале??:pos:..не е возможно за такво нешто..одамна си ја прокоцкавме шансата ..поентата е сега да изиграме машки и да извадиме поволен резултат со Србија па аз другите тие нека му ја мислат!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
А вие уште верувате во полуфинале??:pos:..не е возможно за такво нешто..одамна си ја прокоцкавме шансата ..поентата е сега да изиграме машки и да извадиме поволен резултат со Србија па аз другите тие нека му ја мислат!
Дечки почнете да славите 1/2 финале.

Kajgana Shop

На врв Bottom