Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Не.Ме провоцираш?
Не.Ме провоцираш?
Си поигруваш а? Да не беше женско ќе те нашлакав
Нормално би било да ја победиме БЈР Србија, реално сме поквалитетни од нив.А за против судиите...секогаш сме навикнати.Добро е што победивме и докажавме дека досегашните резултати не беа случајност ...како по обичај игравме одлично прво полувреме силно и сконцентрирано а во второто полувреме попуштивме малце пред се поради фластерот кој го играа на Лазаров и истрошеноста и исцрпеноста на Мојсвоски кој мораше да превзема одговорност после анулирањето на нашиот најдобар играч..
Ако бидиме реални ние не изигравме кој знае каков ракомет туку Пољаците беа катастрофални посебно поради Борката кој се здиве на голот...неможиме да се пожалиме на ништо досега освен на среќата која ни го заврти грбот против Данска..ајде дај боже добро да се одморат играчите бидејќи изгледаат преисцрпено и да стегнат заби против Србија па што биде нека биде..јбг домаќини се и ќе имаат помош од судии и сумливи фалови ќе ги свират за нив..нека не не интересира што ќе направат другите ние да си го направиме своето..иако според мене ќе биди невозможно сепак верувам во овие момци дека можат да приредат сензација и да ја победат Србија......
ах Данска Данска што ни направи......
Сигурна си?Воопшто не е сензација да се победи Србија. Тој што ја гледал како игра на првенствово,знае што зборувам. Србија има среќа што го има Даре на гол. Тој е пола тим. Можеме да ги победиме, во тоа сум сигурна. Единствено што е против нас е што се домаќини, па судиските одлуки со сигурност ќе бидат на нивна страна.
Удри го оној копукот Хансен еднаш од мене со упаљач или потпали му ја косата ако го дофатиш.Da mozam Rogis nekako da go pogodam Ne znam dali gledate, zivo pile nema u salava, dvajca bez trojca.
Ако сликиве од Фејс.мк ви се смешни, имате сериозен проблем со вашата смисла за хумор.
Коментар ипол накај два...Браво дечки,добри бевме,ама јас мислам дека против србите играме нерешено,мислам дека немаме шанси
Дечки почнете да славите 1/2 финале.А вие уште верувате во полуфинале??..не е возможно за такво нешто..одамна си ја прокоцкавме шансата ..поентата е сега да изиграме машки и да извадиме поволен резултат со Србија па аз другите тие нека му ја мислат!