Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Јас цел живот ја пратам Србија и никад не сум ни помислил дека ќе изгубиме меч пред тој да заврши. Ве читам и не ми е јасно како после само еден пораз, кој рука на срце беше несреќен случај односно недостаток на искуство, одма се предавате, уште од сега си спремате терен за неуспех. Што менталитет имате неможам да разберам.
Македонски синдром друже, ете тоа е :)

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Па не би рекол баш дека кошаркариве физички не се спремни... (y)
Можеше сигурно подобро...шутот ние слаб највеќе ради тоа што премногу се трошиме во одбрана,Марин мораше да ја собере цела екипа уште на почеток на подготовки,а не некој да се приклучува на старт а некој на 5 дена од првенство...ако се средеше оваа работа сеа на србите ќе им се тресеја нозете:)
Али и ова е доволно...ја сум презадоволен од нив иако знам дека можат и повеќе.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Дечко да не си помешал апчиња од сабајле??Со оваа кошарката отиде ти изгледа ееееееејјјј!!!
Па реално и Србите имаат огромни шанси да ја пројдат Русија. А ние со Литванија .....како што реков не вади само Меркур ако е во добра позиција во однос на Венера.
Togas nemora da gledas sto ja napravi Litvanija be druze ja gledase ti kako igra na evropskoto sto ako igra doma, a srbite deka ke pominat teska rabota bez Krstic

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Znaci Slovenija se optimisti protiv edna Shpanija i se nadevaat na trojkite na Lakovic,a nie vo momentov sme mnogu podobra ekipa od niv i imame mnogu polesen protivnik a se predavame pred vreme ne mi e jasno sto narod sme

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.356
Поени од реакции
8.459
Не знам оти ама имам некое претчуство дека домаќините ќе наебат :vozbud: само мие криво што сврбите не ги скинавме ама ај на светско нив ќе ги решиме !

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
Глеам по форумов се некои гомнојадци со имиња во стилот на манчестер форевер или ливерпул или дрн дрн...и они после ке зборат за МК репрезентација и како РЕАЛНО „браќа“ срби ( да со мала буква ) имале поголема шанса него ние со Литванците! Кога ќе почнеме да го цениме и сакаме нашето повеќе од туѓото, само тогаш ќе не биде. Иначе многу е лесно...прстот у гз, напред манчестер, јадам гомна и си свиркам:drk:
ДЕБИЛАНА!

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Да прашам нешто, ќе има ли утре на плоштад у Скопје пренос од натпреварот како вчера? Ептен ќе ми биде мерак утре да идам, ако има пренос :)

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Да прашам нешто, ќе има ли утре на плоштад у Скопје пренос од натпреварот како вчера? Ептен ќе ми биде мерак утре да идам, ако има пренос :)
Podobro sedi doma :D jas takvi stresni natprevari nemozam da gledam po plostad a ne daj boze da idam sea vo Litvanija i tamu da ja gledam vo zivo ili ke dobijam srcev udar ili ke se seknam od radost :D

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Podobro sedi doma :D jas takvi stresni natprevari nemozam da gledam po plostad a ne daj boze da idam sea vo Litvanija i tamu da ja gledam vo zivo ili ke dobijam srcev udar ili ke se seknam od radost :D
Ок другар ќе видам, можда ќе останам дома, али ако се собереме поголемо друштво идам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom