Македонија - Доминиканска Република | Квалификации за ОИ, Лондон - 1/4 финале [петок 23:30 ч.]

Статус
Затворена за нови мислења.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Изнервиран сум до 1000 и назад, само да ги проколнам комуњарчињата гнасни!!!!!!!!! што лајкаат статуси Македонија не оди на Олимпијада и никогаш нема да патуваат. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Цркнете сите до еден маме ви е*ем !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.464
Поени од реакции
58.882
Тоа е, со играч повеќе беа во второ полувреме
...Море само доктор Менгеле за судијава

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
За никој, џабе ни постигнува толку поени на секој натпревар и прв стрелец ни е кога другиве како пилиња само чекаат на него. .
е баш вака Мајами освоја прстен ова сезона во НБА така да иако знам дека владеј нервоза,доста со јадење бурек
извини баш тебе шо те цитирам,не си единствен ама тебе сега те видов

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Изнервиран сум до 1000 и назад, само да ги проколнам комуњарчињата гнасни!!!!!!!!! што лајкаат статуси Македонија не оди на Олимпијада и никогаш нема да патуваат. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Цркнете сите до еден маме ви е*ем !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
Одвај чекаа маме им ебем ја

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.771
Поени од реакции
9.891
Ми треба хелекс за да заспијам:facepalm:
Дијазепам ако сакаш..

фффффффффффффффффффффффффффффффффффаааааааааааааааккккккккккккк кккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккк:mad:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
А да објавиме војна на Канада? Онака сериозно, како сме агресивни моментално, за 1 ден цела земја ќе ја испокољеме!
Јас би за, и онака секогаш идеме на се или ништо...

Z

zmej gorjanin

Гостин
Да де кога повеќе од пола кошеви се постигнуваат само од еден човек, а останативе се толку сакати што се плашат да шутираат, па мора со истек на времето за напад да се шутира од неизградена позиција, за соло пробиви муабет да не правиме, евентуално под кош ако нема удвојување, јес да и од смешни ситуации имаат утињано. Порано и една посаглам одбрана што ја имаа, сега и тоа го немаат, им прават вишок играч и ги растураат со 3-ки, а овие се непокретни и не можат да покријат. При секој напад на противникот брзо примаме кошеви, додека наш напад трае цела вечност и е тотално без концепт па мора со изнудени шутеви да се завршува, освен Бо ако не ги земе работите во свои раце. Овој човек не заслужува во ваква посрана репрезентација да игра.

R

Rigel Kent

Гостин
Ми треба хелекс за да заспијам:facepalm:
Лекот Хелекс ја содржи активната супстанција алпразолам, која припаѓа на групата на лекови наречени бензодиазепини. Алпразоламот го отстранува немирот, неоправданиот страв(апатија, губење на интересот или задоволството, губење на енергијата), лекување на мешани анксиозно-депресивни нарушувања кои ги придружуваат овие заболувања и лекување на панични растројства.
:)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Сега уште Литванија да го тепа Порторико па да си гризнеме од тулето,, (ваљда со нив укрстуваме?)

Како што почна утакмицава мислев дека ке биде како нов зеланд, кога стигнаа на 5 поени си реков дека е само пад на игра и дека ке се вратиме,, големо разочарување на Македонскиот спорт, сепак уште многу леб имаме да јадеме за светска класа во кој било спорт. Јебија, мала селекција со лош менаџмент.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom