Македонија - Данска [21.01.2012 - 18:15 ч.]

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Срцето ми плачи сеуште..како можеа ова да го направат та и нашиве та и србите(ме зафркнаа на ливчето)..господе боже...оние гнасните германци уште толку ги замразив..не заслужуваат да одат во полуфинале не заслужуваат мамето нивно!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога се игра Олимпијада ?
27 јули, можеше да го провериш ова на гугл место да прашуваш стварно не знам што е толку битно сеа.

Па на Олимпијада ќе биде 3 пати потешко од ова сеа затоа што сонот на секој спортист е да има олимписки медал во својата колекција, ова досега беше мачкина кашлица и за кошаркарите и за ракометарите.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
1 болд-а кој е крив за тоа? тој шо седи на клупа или тн. селектор.
2 болд- овде гледам дека најголем дел од форумџииве се реални. никој не бара преку леб погача. само на најголемиот дел од нас не ни е јасно како можи селекторот така да се изгуби и да дозволи да прокурцаме 6 водство. голем и КВАЛИТЕТЕН селектор нема да дозволи такво нешто, така?
плус имаме страшно квалитетна репрезентација. ни треба само некој да командува со неа соодветно! мое мислење, не мора никој да се сложи со мене.
Istiot toj selektor prokocka pobeda nad Svedska i Germanija. Zhalno e sto moravme so vakva solidna reprezentacija da bide vakov zhalosen trener. Se pagja na negova odgovornost.

P

PewDiePie

Гостин
Поздрав до ракометарите со делот,Не можам по тебе да оздравам,сета љубов дур сум жив јас на вас ја потрошив.......озбилно не е нормално ова 2 саати се прибирам. Ме исцедија,ме убија психички веќе,толку е.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.773
Поени од реакции
12.109
Надежта последна умираа!! :pos:
Aбе имаме шанси!! :ROFLMAO:
Германија-Данска 2
Македонија - Полска 1
Србија - Шведска 1
Германија - Полска 2
Данска -Шведска 2
Србија - Македонија 2
Вака треба да испаднат :D Не ме држи за збор ова 1 или 2 онака ги напишав за различно да биди инаку врска немам како е вистинскиот редослед

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
За тебе и за сите останати на кои не им јасно, не беше судено чекори туку ФАУЛ над Мојсо.
Ако беа чекори ќе беше топка за нив, а не за нас.
фрката со ова ја направи Игорче !!! :pos:

тој рече, кај видоја судиите 4ти чекор од Наумче, и сите мислат дека беа чекори...

Јас мислам дека можеа слободно да го признаат тој гол судиите. Немаше цел дополнителен чекор од Наумче колку што видов, значи требаше да досудат предност бидејќи беше гол. Ако промашеше тогаш требаше фаул.

Сеа ми текна пак и на она со времето. Не влијаеше тоа на крајниот исход, али мамето педерско бе, 4 секунди го потераа напред. :cautious:

Но, да не ја фрламе кривицата на тоа, ако веќе си ја тргаме од себе, тогаш треба да ја кривиме среќата што ја немаме низ цело првенство. :sick:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Ама изгледа тебе не ти е јасно или слабо го познаваш ракометот.
Сите знајме дека беше суден фаул. Ама кога Мојсо се бунеше зошто не е признат голот, судијата му покажа 4 прсти кои значат дека направил 4 чекори и затоа не е признат голот.
А ако не напрај 4 чекори (јас мислам дека не напрај) тогаш судиите МОРА да имаат чувство и да почекаат за да видат шо ќе се случи со ударот. Ако е гол, се признава голот, ако не е гол тогаш се суди фаул.
Искрено мислиш дека би го признале голот? Батали лични убедувања на судии, се игра против ракометна велесила се знае кон кого ќе бидат наклонет.

K

kalimer0

Гостин
Србија - Германија 21:21
Си имаат по 5 бода сеа така да нашите шанси за во полуфинале се еднакви на 0. Али да се надеваме на трето место у група па да можеме на квалификации за Олимпијада.
Уште неможам да поверувам дека прокоцкавме таква шанса али тоа е.
Математички гледано шансите не се 0 имаме шанси за полуфинале, само што ако пред мечот Србија - Германија беа теоретски сега се научно фантастични но оптимист како мене би рекол дека постојат.

M

Mario Gómez

Гостин
1 болд-а кој е крив за тоа? тој шо седи на клупа или тн. селектор.
2 болд- овде гледам дека најголем дел од форумџииве се реални. никој не бара преку леб погача. само на најголемиот дел од нас не ни е јасно како можи селекторот така да се изгуби и да дозволи да прокурцаме 6 водство. голем и КВАЛИТЕТЕН селектор нема да дозволи такво нешто, така?
плус имаме страшно квалитетна репрезентација. ни треба само некој да командува со неа соодветно! мое мислење, не мора никој да се сложи со мене.
Не си реален, да точно е имаме квалитетна репрезентација. Но Данска, Шведска и Германија имаат подобри поединци. Нивните играчи играат или во бундес или во шпанска лига цела нивна кариера. Секоја година играат ЛШ, нашиот втор најдобар играч немаше ни играно ЛШ до сезонава. Да се живи Минчо и Червар шо го направија Металург ѕверска екипа и да е жива регионалната лига што почнаа македонски играчи да играат понормални утакмици, наместо да играат со мизерни екипи во Македонија и да се помачат кога изграат меѓусебно Вардар-Металург два пати годишно. Квалитетот на оваа репрезентација 80% го прајт Лазаров, НАЈДОБАР светски играч според мене, Кире е све од А до Ш во репрезентацијата. Другите репрезентации го немаат Кире, но имаат распореден квалитет на сите 16 играчи, психолошки силни.
___________________________________________________________________________________
Еве ќе ти напрам една замислена ситуација. Нерешено е и Данска напаѓа, промашуваат и има уште 3-4 секунди. Кое наше крило ќе истрча напред во контра? Никој! Кое наше крило ќе остане да гледа и да се радува на бодот? Сите! Зашто? Зошто така се игра во македонскоо првенство, веројатно 90% од ракометарите не биле у таква стресна ситуација.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.773
Поени од реакции
12.109
Дечки сега на крајот од Србија-Германија
Игорче: Аууу ова што се случува денес во Арена мора да е изрежирано од Хичкок. Мора тука Хичкок да има замешано прсти. Само тој и Спилберг можат да смислат вакво нешто :pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom