Македонија - Данска [21.01.2012 - 18:15 ч.]

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.301
Поени од реакции
3.675
нече карта поштеног човека :(

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не ми се верува... најкриво ми е за овој пораз... :place:

Хансен = Наваро

Ништо, одиме понатаму, како беше тоа ниеден пораз не се брои !!!

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Само жутиот на клупа што го имаме е причина за поразот! ЕБАТЕ ДЕБИЛОТ, ЕБАТЕ!

Прво, стигаат од 6 на 3 у прво полувреме, тајмаут побара кога веќе и немаше што да се стига, односно заврши полувремето!

Второ, не може бе 15 гола на ист начин да примиме!! ПА СМЕНИ НЕШТО БРЕ!! ФЛАСТЕР, ШТО БИЛО, ШТО ЗНАЕШ, НЕШТО, НЕЛИ ПРИМЕТУВАШЕ ДЕКА НЕ ИДЕЕЕЕ!???

Сите останати(освен Борко, за кој немам коментар, шутира од гол на гол као на тренинг, една топка скапана не фати од 12 метра, али пак се извади со тие двете на крај, така да, воздржан ќе останам околу него), значи, СИТЕ ОСТАНАТИ ЗАСЛУЖУВАТЕ МЕДАЛ!

Среќата ги прати храбрите, ние ја немавме, али тоа не значи дека не изигравме мушки! БРАВО МОМЦИ!

И една молба, наредниот пат, своите ега, остајте ги дома, со малце поквалитетен селектор, медал не ни бега!

Толку од мене за Европсково, душата ми ја земавте!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.538
Поени од реакции
2.229
Ама германецот Кауфман или кој и да е да го дадеше голот од Мојсовски ќе се важеше, нели? Племето шпанско:гомце:

P

PewDiePie

Гостин
Нема зборови со кои може да се опише колку сум разочаран и избедиран.

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
Шундовски заслужува еден многу квалитетен отказ!!!

Толку...

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Само жутиот на клупа што го имаме е причина за поразот! ЕБАТЕ ДЕБИЛОТ, ЕБАТЕ!

Прво, стигаат од 6 на 3 у прво полувреме, тајмаут побара кога веќе и немаше што да се стига, односно заврши полувремето!

Второ, не може бе 15 гола на ист начин да примиме!! ПА СМЕНИ НЕШТО БРЕ!! ФЛАСТЕР, ШТО БИЛО, ШТО ЗНАЕШ, НЕШТО, НЕЛИ ПРИМЕТУВАШЕ ДЕКА НЕ ИДЕЕЕЕ!???

Сите останати(освен Борко, за кој немам коментар, шутира од гол на гол као на тренинг, една топка скапана не фати од 12 метра, али пак се извади со тие двете на крај, така да, воздржан ќе останам околу него), значи, СИТЕ ОСТАНАТИ ЗАСЛУЖУВАТЕ МЕДАЛ!

Среќата ги прати храбрите, ние ја немавме, али тоа не значи дека не изигравме мушки! БРАВО МОМЦИ!

И една молба, наредниот пат, своите ега, остајте ги дома, со малце поквалитетен селектор, медал не ни бега!

Толку од мене за Европсково, душата ми ја земавте!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мое мислење е дека иако играа одлично, не беше ова немање среќа. Доста со тоа несреќен пораз, не сме имале среќа... аман со тие изговори. Златни момци се тоа, ама реално сами си се победивме. Наместо пожестоко во второ полувреме, паднаа... тоа е тоа.
Немаш среќа, ако цело време е изедначено и на крај изгубиш. Ние водевме цел е*ан натпревар. Стварно ми е преку глава цело време да се правдаме со тоа дека немаме среќа. Ај со Германија, стварно беше несреќно, ова... се уште не ми се верува, јас сум нема. Навистина немам коментар. Али тоа е, секој си ја крои својата судбина, самите сме си одговорни за се што правиме, така е и во овој случај.

Како и да е, одиме понатаму момци, нема предавање.
За кого?
За Македонија!
Сега, секогаш и во вечни векови.

П.С Не успеав да видам, дали сепак Мојсовски направи еден чекор повеќе или голот беше регуларен? Или Шпанциве не знаат да бројат?

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Во еден момент ја имаме решавачката топка, во другиот таа шанска се лизна.. Мислам дека избрзан беше нападот, требаше уште малце топката да кружи меѓу играчите.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.538
Поени од реакции
2.229
Ама германецот Кауфман или кој и да е да го дадеше голот од Мојсовски ќе се важеше, нели? Племето шпанско:гомце:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Тоа е големината на Данска, имаат играч што скоро сам не реши. А и да му мавневме фластер, преку крилата ќе не силуваа.
Едно не разбирам, толку нема кадар па мора оној Митков да игра? Ништо не покажа на првенствово освен лоша одбрана и глупи фаули кои молеа да го исклучат 2 минути.
Втора работа, немаме до толку пари некој екс-ју тренер да не води, па мора Дундовски? Дури и на тајм-аути молчеше, Кире збореше.
И според мене, последниот шут не требаше преку Кире, не пијат нафта Данците до толку.

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Клише реченица ама многу точна. Тоа што дава успех не се менува. Во првото полувреме имавме многу додавања до пикер, што вроди со плод. Второ полувреме послабо додавања имаше до пикер.
И друго, мене ми е срам како го гледам Шундовски како ќути а не пак него.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
може некој да постира клипче од последната наша акција? тоа чекорите шо ни рекоа дека сме ги напраиле малце ми се сумљиви....
Не се сомнителни, НЕ ПОСТОЕШЕ ТАКВО НЕШТО!
(Сега ќе се јават некакви си експерти и ќе речат исто како за непризнатиот гол на Лазаров дека немало гол :tapp:)

АМА...Ако си ја задржевме предноста од полувреме, немаше да се бркаме по терен на крајот.Не смееше да дозволиме да ни ја стопат предноста, а ретардот ни еден тајм-аут не викна.Тој е единствената слаба точка ако бараме кривец.И најголем кривец шо Хансен не доби фластер со време, по цена и на кршење на раце и нозе!

И уште нешто, гледам по Фб и на др. места на нет јадат бурек уште за Кире.
Уште не ви е доволно?
Уште не ви ги затна гнасните усти?

Сфаќам дека сите сме разочарани, ама немој сега да почните со *тие* муабети...

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Со БИЛО КОЈ ТРЕНЕР ќе славмевме на СИТЕ НАТПРЕВАРИ, штета што еден МОРОН НЕВИДЕН упропасти ваква генерација а и какви такви шанси за Медал/Олимпијада. :mad:
А за момците имам да кажам само БРАВО, греота е било кој да се искритикува.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
може некој да постира клипче од последната наша акција? тоа чекорите шо ни рекоа дека сме ги напраиле малце ми се сумљиви....
Не се сомнителни, НЕ ПОСТОЕШЕ ТАКВО НЕШТО!
(Сега ќе се јават некакви си експерти и ќе речат исто како за непризнатиот гол на Лазаров дека немало гол :tapp:)

АМА...Ако си ја задржевме предноста од полувреме, немаше да се бркаме по терен на крајот.Не смееше да дозволиме да ни ја стопат предноста, а ретардот ни еден тајм-аут не викна.Тој е единствената слаба точка ако бараме кривец.И најголем кривец шо Хансен не доби фластер со време, по цена и на кршење на раце и нозе!

И уште нешто, гледам по Фб и на др. места на нет јадат бурек уште за Кире.
Уште не ви е доволно?
Уште не ви ги затна гнасните усти?

Сфаќам дека сите сме разочарани, ама немој сега да почните со *тие* муабети...

M

MrzaRules

Гостин
само да го нема оној пад во играта во второ полувреме шо го имаме...за другото сигурен сум дека момците знаат како треба
незнам шо да кажам..по кузнае кој пат се случува истото....огромен пад во играта во второ полувреме....несватливо....па и тренеров аман...Хансен 6-7 гола по ред ни дава од буквално една иста акција...па да му ебам мајката....али тоа е шо е...одлично изигран натпревар на момците....не се предадоа во ниеден момент....на крајот пресуди искуството (и судиите..се да им ебам)....како и да е..одиме напред...

R

Rigel Kent

Гостин
Заебете плукање, туку кажете што кажува математиката? Имаме шанси за Олимпијада?
Nasi konkurenti za kvalifikacii za Olimpijada se Srbija, Polska , Slovenija i Germanija. Edna reprezentacija odi drektno na Olimpijada a dve odat vo kvalifikacii.Za nas e najbitno da ja pobedime Polska i da zavrsime vo konecen plasman pred Polska a isto taka i pred Slovenija koja e vo drugata grupa.Imame sansa za da odime na kvalifikacii.

Denes so pobeda na Danska ja izgubivme sansata za polufinale

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
ми се плаче како може 10 гола по ред на ист начин да ги примиме од ист играч и да не превземеме нишо околу тоа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom