Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе готово завршена работа е тоа и на вселесенска олимпијада ојдевмеЗаебете плукање, туку кажете што кажува математиката? Имаме шанси за Олимпијада?
може некој да постира клипче од последната наша акција? тоа чекорите шо ни рекоа дека сме ги напраиле малце ми се сумљиви....
може некој да постира клипче од последната наша акција? тоа чекорите шо ни рекоа дека сме ги напраиле малце ми се сумљиви....
незнам шо да кажам..по кузнае кој пат се случува истото....огромен пад во играта во второ полувреме....несватливо....па и тренеров аман...Хансен 6-7 гола по ред ни дава од буквално една иста акција...па да му ебам мајката....али тоа е шо е...одлично изигран натпревар на момците....не се предадоа во ниеден момент....на крајот пресуди искуството (и судиите..се да им ебам)....како и да е..одиме напред...само да го нема оној пад во играта во второ полувреме шо го имаме...за другото сигурен сум дека момците знаат како треба
Заебете плукање, туку кажете што кажува математиката? Имаме шанси за Олимпијада?