Македонија - Данска [21.01.2012 - 18:15 ч.]

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.995
Се наѕира идеалното сценарио:
Ако по некое чудо тепаме денеска, Полска по денешнава партија “би требало“ да се распадне и да ги тепаме и нив. Ако Србија направи две победи, со нас ќе немаат потреба да се форсираат и оп трета победа за нас :D. Наше е да се надеваме, на играчите е да победат. Ајде одиме и вечер на победа, нема предавање!!! :vozbud:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Се наѕира идеалното сценарио:
Ако по некое чудо тепаме денеска, Полска по денешнава партија “би требало“ да се распадне и да ги тепаме и нив. Ако Србија направи две победи, со нас ќе немаат потреба да се форсираат и оп трета победа за нас :D. Наше е да се надеваме, на играчите е да победат. Ајде одиме и вечер на победа, нема предавање!!! :vozbud:
А што ако Србија ги изгуби тие два меча? :pos:
Оти по ова што го видов од Шведска ми изгледа дека ќе се случи баш тоа.

В

Вори

Гостин
Најбитна утакмица е оваа денешнава.Се зависи од неа.Ако победиме денеска,сигурен сум дека и Полска ќе падне.А не е Полска ништо посебно,еве гледате моментално.
Ако имаме две победи,после може и да решаваме со Србија за полуфинале.
Звучи невозможно,но ако победиме денеска ќе ни се кренат апетитите.Затоа натпреваров со Данска за мене е повеќе од важен.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Како што игра сега килаво Полска така килаво играше Шведска против Германија, а од друга страна Германија на првата утакмица одигра ништо против Чешка.
Во никој случај овој резултат на Полска не треба да ги опушти нашиве и не треба да значи ништо.

Но прво ние да ја завршиме работата со Данска, е тек тогаш самодовербата на играчите ќе биде на највисоко ниво.

Се би дал за сценарио кое верувам дека кај секој Македонец се врти у глава, победа наша над Данска и Полска, Србија да ги тепа Германија и Шведска, и у последната утакмица против нас србите не верувам дека ќе играат со клучните играчи, налик на тоа што го играа со Словачка...
Е тек тогаш ќе биде...:vozbud:

Али прво дај боже да ја завршиме работата со Данска...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Sviće zora u subotu
Dan doleće iz daljine
Siromasi ovog kraja
Čekaju da sunce sine, čekaju da sunce sine
Joj ojoj, joj ojoj…

Za Beograd (za Beograd)
firmom Krstić (firmom Krstić)
Upravo se narod sprema
Sve razloge za put ima
Sviće zora u subotu
Svi doleće iz daljine
Makedonci ovog kraja
Čekaju da sunce sine, čekaju da sunce sine
Joj ojoj, joj ojoj…

pam, pum, pam, pum...

Za Beograd (za Beograd)
FIRmOM Kirić (“““ФИРмОМ“““ Kirić ) :icon_lol:
Upravo se narod sprema
Sve razloge za put ima.....
jooooooooooooooooj, joooooooooooj.......

:D

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Грми ама штета што не се сите на исто место, вака нема да бидат многу хомогени и ќе прават послаб притисок.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom