Мака ми е!

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Мака ми е што наместо утре сабота ја да спијам ја уште сабајле у 7 треба у Скопје по алишта да одам..

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
многу испив и изедов..и сега мака ми е

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Мака ми е од нетов, бавен е ко желка. Колку само нервираааааа.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Се немаат пари.. ќе се радував да ме мачеше љубов или некоја друга ситница

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Мака ми е шо не стигнав да ја уплатам утакмицата :)

Член од
9 октомври 2010
Мислења
191
Поени од реакции
29
Maka mi e oti prv pat nekoj mi dolzi pari i kovam plan da mu dadam rok vo sportivno ke go maskriram :nerv:

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Мака ми е што утре треба да донесам многу важна одлука со која ќе изгубам нешто што не сакам да го изгубам...ама за да добиеш нешто мораш да изгубиш нешто, така? Јбг, живот.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.534
Поени од реакции
4.375
Мака ми е што моментално WC-то е зафатено и неможам да се измочам :S

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Аххх кутрата јас, на големи маки сум..... од нова година па наваму само за чај, супа и апчиња знам. Доста ми е од кашлање, шмркање и качување на темература, се чуствувам толку жално, јадно, бескорисно.. Абе цел ден се вртам така, како прдеж во гаќи, барем некој добар филм да изгледав или некоја книга да прочитав, а јас ништооо...
Мака ми е, неможам веќе вака, сакам :party1: , :music3: , :party3: , :sekss: ...... :je:
Неможам веќе вака. Мислев, мислев што треба да сторам и на крај смислив. Треба да се селам. Да, дефинитивно треба да селам таму кај што е топло. само да ме викне некој и ќе го решам проблемот ;)

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Аххх кутрата јас, на големи маки сум..... од нова година па наваму само за чај, супа и апчиња знам. Доста ми е од кашлање, шмркање и качување на темература, се чуствувам толку жално, јадно, бескорисно.. Абе цел ден се вртам така, како прдеж во гаќи, барем некој добар филм да изгледав или некоја книга да прочитав, а јас ништооо...
Мака ми е, неможам веќе вака, сакам :party1: , :music3: , :party3: , :sekss: ...... :je:
Неможам веќе вака. Мислев, мислев што треба да сторам и на крај смислив. Треба да се селам. Да, дефинитивно треба да селам таму кај што е топло. само да ме викне некој и ќе го решам проблемот ;)
Девојче немој вакви маки да си кажваш вака јавно знаеш дека тука има волци:)

и мене мака ми е да ти кажам право од овој систем на конинуирани напади на настинки,чекам али риза да го гледам и бегам вечер да се нацртам на шанк па шо сака нека биди..ете така

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Maка ми е од празни муабети , безвредни луѓе ...:tapp:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Мака ми е од агенда персони. Ad infinitum животот за жал е сведен на пропаст... Секој потег да биде осмислен. Секоја постапка мора да биде со "дежа ву" причинско последична врска...

Kajgana Shop

На врв Bottom