Мака ми е!

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
мака ми е, за еден месец потрошив многу пари... а можев да си купам и телефон и нов компјутер... епа мака ми е само зза алишта ги дадов мака ми еееееееееееее.... секогаш си велам ке си ги заштедам ... а и сметката не сум си ја платила. Мамо земи утепај ме!

Член од
29 јануари 2010
Мислења
245
Поени од реакции
12
Мака ми е од школото, главно шо неможам да се наспијам :)
Мака ми е што има многу глупи и расипани деца по тава школото, несозреани и невоспитани и само гледат на наштетат на некој. Малку се исклучоците.

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Мака ми е што некој ќе го земе од послужавник нешто за кое што јас се трудев...а да и мака ми е што морам да станувам во 6 сабајле. Ама who care :) !!!

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Само сакам господ да ми среди некои работи неќам ни пари ни женски ништо само најважното.. мака ми е у курац

С

сашенко

Гостин
Мака ми е што Јувентус на -11 мораа да играат фудбал па тоа ли се услолви бе.Снег врне ненормално, снешко можеше да се направи на теренот а утакмицава се играше.Срамота

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Мака ми е од некои личности кои не си ја знаат границата! Треба сериозно да се зафатиш со нив, да им покажеш колку вредат, да ги симнеш од тој нивни замислен трон и раат да си бидеш ! Или не вреди да се замараш со нив ?!

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Мака ми е кога ке помислам дека нема да можам да ги оправдам инвестициите во мене и очекувањата во оваа посрана држава. Мака ми е кога ке помислам дека можеби не го ценев доволно времето поминато со една посебна личност, дека во моментот се фурав и не знаев колку ке ми биде тешко да ја извадам од мислитее после тоа...мака ми е шо никогаш не можев да и пружам вистински провод каков што заслужува :((( ly still

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
мака ми е ми ја затворија темата а згора на тоа повторно бев подсмејуван :(

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Денес нешто посебно ми е мака..
Мака ми е од брзиот ритам на живеење,трчај ваму,трчај таму и накрај пак ништо.
Мака ми е од неодговорноста на нашата администрација.
Мака ми е од мојот град,денеска шетав малку по чаршија,само смуртени и загрижени лица гледам,нема новогодишна еуфорија..
Мака ми е од мене самата што си дозволив вака денот да ми биде мачен.
И да душо тебе па ќе те заборавев,понекогаш ми е мака и од тебе,навистина некогаш знаеш да бидеш многу напорен.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Мака ми е што светот не е веќе она што беше, или подобро да речам луѓето веќе не се исти. Мака ми е што неможам да си го живеам животот како што сакам и како што отсекогаш замислував дека ќе го живеам. Мака ми е што скоро ништо не излегува како што треба.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
... од луѓето. Генерално. Навистина, жими се - се трудам да ги разберам, толерирам, да преќутам за да не се навредат, да направам да им е добро, да ги сослушам кога треба иако не се согласувам со нив... И жими се во суштина сум филантроп. Ама не можам, понекогаш стварно ми се преку глава. Ама тотално преку глава. И тоа во себе го чувам, затоа што ете, луѓе се, нормално е да те извадат од такт. Си велам прифати ги дека се такви, дека не мислат понекогаш, дека нивната тотална ароганција е само несигурност, дека нивните постапки се само затоа што гледаат за себе, дека тоа што мислат дека се хаце и најпаметни е едноставно нивен израз за индивидуалноста... и потоа продужувам понатаму, бидејќи тоа се луѓе, и нормално е да се такви, да се полни некогаш со негативна енергија, да мрчат за се и сешто да се жалат. Нормално е. И повторно ги разбирам и гледам да сум разбрана и полна со позитивна енергија, затоа што тоа е она што можам да му го понудам на светот. Ама не, мора да се луѓето полни со ароганција и снобизам, комплекс дека се најпаметни и можат да ги вреѓаат другите пошто они се над сите и притоа што и да прават да сејат само и само негативна енергија, затоа што тоа е сега ИН. Што е иронично бидејќи истите тие мразат се што е ИН.

И жими се сум филантроп, пак ќе кажам... ама некогаш, луѓето се неподносливи. Јас пак ќе ги сакам и разбирам и толерирам, ама јебига некогаш мора и мене нешто да ми дојде преку глава.

Kajgana Shop

На врв Bottom