Мака ми е!

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Мака ми е шо има таква нееднаквос во класот...ја ќе се замарам ќе се тупам и на крајот некој па без мака поубаа оценка од мене...и ПА ја за нешто крив...! МАКА МИ Е

SweetGirl*

мудар посматрач
Член од
9 декември 2009
Мислења
141
Поени од реакции
119
Мака ми е од вообразени сељаци. со некој шмекерски стил на понашање, облечени во некое сако со сатенска кошула и шпиц чевла. кој кога џвака мастика му се гледаат крајниците, и кој вози кола позајмена од татко му, со отрештена турбо фолк музика и се пушта со некои излитени фори од времето на дедо му. Мака ми е со сеуште Господ пушта вакви луѓе на земјава :tapp: е од тоа ми е мака.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Мака ми е што денес имам полагање а книга немам фатено.

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
мака ми е од школово!цела година рмбам ко коњ за да извадам 5ки на крај а еден мрсулко што учи со мене не разликува н кирилица и латиница и на крај има 5ки!ама неговите имаат фирма остај тоа нема шо тука....(И ПОСЛЕ ДА НЕМАЛО ТЕСТИРАЊЕ АААА?)
мака ми е и од гзолизачи и сељаци кои го има мнооооогу околу мене!
за една 5ка ако треба и кондурите ќе му ги излижат на наставникот!ебати образованието ебати.....

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Ај може ке ви помине маката со видеово

Мојата мака кога ми е мака ич не ми е мака кога ми е мака ама многу ми е мака оти ич не ми е мака и затоа макам леб и сол и мака немам.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Мака ќе ми биде ако работиме у сабота, наместо овој петок.

A

Auditore

Гостин
Мака ми е од сељаци и нивно понашање, и трачеви аман бе луѓе гледајте си ја вашата работа..

П

Пепси_

Гостин
Мака ми е шо никој не ме сака оти се вистината а кажувам и сум многу искрен и се у фаца кажуам за НИВНО добро и не сваќат немат мозок да го разберат тоа...

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Мене ми е мака од тоа што сум премногу НАИВЕН, а некои особи знаат да го искористат тоа и те како..А најлошо е што незнам како да и се спротиставам на наивноста :$ .

Kajgana Shop

На врв Bottom