Jukka
chili
- Член од
- 16 мај 2007
- Мислења
- 537
- Поени од реакции
- 2
bolje e iskusna, ke razmenite novi trikovi taktiki ..... a najglupo e koga si i prv, moze devoj4eto ke te pamti cel zivot ali ne e toa toa ..... ucitel da bidam, ne mi pravi kejf
da i se iznasmeam hmmmm.... ne e ubavo moze da napravam nekoja ironicna nasmevka .....ako i se iznasmeas ke se usrami devojceto ke ja zakopam, ke se razocara ..... aj stavete se vie na nejzino mesto da vi se ismee nekoj vo faca ?
od greskite se uci .....
nesto intaresno ...... da raskazam ma jok .... kolku i da ne mi pravi kejf ako me prasat kako pomina ke kazam dobro bese, ne e losa site sme imale prv pat ..... poznato mi e ova (da bidam prv) ali mora nekoj da gi nauci i tie po4etnicite .....zafrknata напиша:Добро прашање
Дали ќе раскажувам наоколу?
Па со оглед на тоа што не спаѓам ни барем малце во оние луѓе кои освен оговарање не знаат да направат друг муабет, сигурно нема да кажам на никому.
Дали ќе му се изнасмеам влице?
Да му се изнасмеам не но да се насмевнам можеби малце али сепак ќе се воздржувам најмногу што можам затоа што лошо е чуството кога ќе направиш некој кикс.
Што ќе помислам?
Сигурно ништо страшно. Човек колку и да е искусен знае да згреши
И САКАМ УШТЕ МИСЛЕЊА ОД ДРУГИТЕ
da i se iznasmeam hmmmm.... ne e ubavo moze da napravam nekoja ironicna nasmevka .....ako i se iznasmeas ke se usrami devojceto ke ja zakopam, ke se razocara ..... aj stavete se vie na nejzino mesto da vi se ismee nekoj vo faca ?
od greskite se uci .....