Мажите сакаат искусна или неискусна девојка?

"Iskusna" ili "neiskusna" devojka?

• iskusna

Гласови: 52 59,8%
  • neiskusna

Гласови: 35 40,2%

• Вкупно гласачи
    87
Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Marinka напиша:
:zver::pos2:

Сакав да кажам дека машкиов свет низ град се пали на дрољи, а покрај нив сакаат мили, фини и невини :toe:
И во право си за тоа што сакаше да го кажиш, тоа е точно иако не го признаваат тоа повеќето

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
zafrknata напиша:
И во право си за тоа што сакаше да го кажиш, тоа е точно иако не го признаваат тоа повеќето
Викторгг напиша:
Тачно. Следен чекор е да не одиш во Инсомниа на Жаре Берберот и да видиш дека има и од оние другите... :smir:
Викам да не не се читаме... оу мај гад, ај хев бикам а гоуст... :toe: оу уел... ај олуејс лавд Каспер...

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...iskusna ili neiskusna ne e bitno za mene ???...u sekoj sluchaj "fleksibilna" da e...

S

Sasha

Гостин
Normalno deka mazite sakaat iskusni devojki koga e vo prasanje zabava,no koga stanuva zbor za brak,e togas sakaat nevini,tipicno za niv!

Член од
24 август 2006
Мислења
53
Поени од реакции
3
I love N A S T Y G I R L S!!!:zlo: Али,ако станува збор за брак,сепак би одбрал ДОМАЌИНКА,хахаха!:)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Muce10 напиша:
I love N A S T Y G I R L S!!!:zlo: Али,ако станува збор за брак,сепак би одбрал ДОМАЌИНКА,хахаха!:)
И ако не знае да напраи тафче графче со ребра уз кои може да се испие 3 литра шприцер... ништо, не вреди. :tapp:
А ја сакам жена ми да има способност да го разбуди цел комшилук додека скока врз мене а бурмата и кај мене у уста... да се разбереме :) :sekss:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
jas preferiram iskusna, po glupo mi e so neiskusni, :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Muce 10, Ada, Ljupco, nazad an temata inaku.........kazna!

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Angelina напиша:
Toa se zavisi od sfakanjata na deckoto no sepak dali seuste preovladuva konzervativnoto mislenje devojkata da bide devica ili?:sekss:

Абе зависи од сфаќањата ама у принцип се сведува на истото...сакаат што пократко да ја лажат за да ја пикнат у кревет..по можност да им ги пружи сите задоволства..ако не и смета да не и се јави или евентуално да му биде на располагање кога он ќе сака итн. кога станува збор за девојка на подолго време ќе бидат пресреќни со девојка што знае што прави ама помислата на друг пред него..леле ќе го убија и ќе го јаде жив! (секоја чест на исклучоците!) може нема да го покаже тоа ама неудобност СЕКОГАШ ќе постои... ама мислам дека коа ќе се заљубат се у состојба да поминат преку се:toe:

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Па нормално дека искусна, таа да ме обработит, а не јас да учам некоја девојка како одат тие работи

Член од
22 февруари 2007
Мислења
240
Поени од реакции
3
Aleee напиша:
Па нормално дека искусна, таа да ме обработит, а не јас да учам некоја девојка како одат тие работи
A be Aleee so si vo pravo vo pravo si.
I jas bi sakal nekoja iskusna

Член од
1 април 2007
Мислења
132
Поени од реакции
3
Aleee напиша:
vie mazite i vie ne znaete sto sakate...pa nikoj ne se rodil iskusen be lugeeee....taka da za devojcinjata e potesko da se naviknat na toa i da stanat iskusni oste prviot vtoriot pat...Ne sakate iskusna devojka sto go pominala cel grad (ima isklucoci nekoi momicki so burna fantazija) a sepak sakate devojkata sto ja setate za raka da znaete deka samo vie ste ja imale...c c c

Член од
9 февруари 2006
Мислења
112
Поени од реакции
2
Angelina напиша:
Toa se zavisi od sfakanjata na deckoto no sepak dali seuste preovladuva konzervativnoto mislenje devojkata da bide devica ili?:sekss:
Не знам дали веке напишал некој (има доста за читање ) па само ке кажам МЛАДА КЕ ТЕ МУЧИ СТАРА КЕ ТЕ УЧИ
па кој како си ја нареде
лично мене не ми смета

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
Не гласав на анкетата оти не ми беше некако точно дефинирано!?
Зависи искусна за каде?Ако е за "fuck friend" тогаш секако дека сакаат искусна , ако е за некоја стабилна и озбилна врска - сакаат делумно искусна , а ако е за брак е тогаш сакаат неисусна и тие (мажите) да си ја научат на се што сакаат(демек со време ќе стекне искуство).

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Мажест маж и само таков можи да издржи искусна девојка , а мене лично неискусни мажи пак ич не ме привлекуваат , секогаш сум била за дечки полни со самодоверба ,енергија и животно искуство ...

Kajgana Shop

На врв Bottom