Мажите сакаат искусна или неискусна девојка?

"Iskusna" ili "neiskusna" devojka?

• iskusna

Гласови: 52 59,8%
  • neiskusna

Гласови: 35 40,2%

• Вкупно гласачи
    87

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
bolje e iskusna, ke razmenite novi trikovi taktiki ..... a najglupo e koga si i prv, moze devoj4eto ke te pamti cel zivot ali ne e toa toa ..... ucitel da bidam, ne mi pravi kejf

zafrknata напиша:
Добро прашање
Дали ќе раскажувам наоколу?
Па со оглед на тоа што не спаѓам ни барем малце во оние луѓе кои освен оговарање не знаат да направат друг муабет, сигурно нема да кажам на никому.
Дали ќе му се изнасмеам влице?
Да му се изнасмеам не но да се насмевнам можеби малце али сепак ќе се воздржувам најмногу што можам затоа што лошо е чуството кога ќе направиш некој кикс.
Што ќе помислам?
Сигурно ништо страшно. Човек колку и да е искусен знае да згреши

И САКАМ УШТЕ МИСЛЕЊА ОД ДРУГИТЕ
nesto intaresno ...... da raskazam ma jok .... kolku i da ne mi pravi kejf ako me prasat kako pomina ke kazam dobro bese, ne e losa site sme imale prv pat ..... poznato mi e ova (da bidam prv) ali mora nekoj da gi nauci i tie po4etnicite .....
da i se iznasmeam hmmmm.... ne e ubavo moze da napravam nekoja ironicna nasmevka .....ako i se iznasmeas ke se usrami devojceto ke ja zakopam, ke se razocara ..... aj stavete se vie na nejzino mesto da vi se ismee nekoj vo faca ?
od greskite se uci .....

Волшебник

....твој избор....
Член од
16 мај 2007
Мислења
220
Поени од реакции
4
Јас мислам дај што ќе дајш......искусна или неискусна сеедно.....

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
ma kakva saka na ka bidit ce i najdam care .
pozdrav do marchence

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
неколку поста ме наведоа да пишам на темава иако размишљав...Искусна или неискусна?аххх не е поентата во искуствово колку си сменил еден или десет...поентата во искуството по наводници кажано е на некој начин вродено во себе самата сексуалност што ја поседува еден човек...може да си спиел само еднаш со една особа а со наредната ако постои страст сексуална привлечност да се покаже што се знае

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
BabyGirl^^^ напиша:
неколку поста ме наведоа да пишам на темава иако размишљав...Искусна или неискусна?аххх не е поентата во искуствово колку си сменил еден или десет...поентата во искуството по наводници кажано е на некој начин вродено во себе самата сексуалност што ја поседува еден човек...може да си спиел само еднаш со една особа а со наредната ако постои страст сексуална привлечност да се покаже што се знае
hmmm...so ova bas i ne se soglasuvam. sekoj si ima svoja vrodena seksualna kako da ja narecam fantazija ...... ali znaes kako vikaaat sto poveke knigi pobogat recnik . sto poveke zeni pogolemo iskustvo. iskustvoto si go pravi svoeto, se poveke se usovrsuvas ....

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Не е многу битно тоа

Член од
12 јули 2010
Мислења
31
Поени од реакции
2
Па некоја средина јас мислам дека треба да имаме,а?Нешто да знае и таа да ве научи а нешто и вие неа ...

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Па некоја средина јас мислам дека треба да имаме,а?Нешто да знае и таа да ве научи а нешто и вие неа ...
Tocno , zlatna sredina .. Koj saka nekoja koja ima nabieno kilometraza od nad stotina alati ? ili pak nekoja so neznae so e toa sto visi megu nozite na deckoto ..

Kajgana Shop

На врв Bottom