gata salvaje
matufa
- Член од
- 2 декември 2011
- Мислења
- 6.882
- Поени од реакции
- 10.440
Zatoa sto mazite se tolku prosti , pa nekoj mora da bide kompliciran , za da ima nekoja sredinaзошто се жените толку комплицирани?

Zatoa sto mazite se tolku prosti , pa nekoj mora da bide kompliciran , za da ima nekoja sredinaзошто се жените толку комплицирани?
Без навреди, може ли.Zatoa sto mazite se tolku prosti , pa nekoj mora da bide kompliciran , za da ima nekoja sredina![]()
Ако се фанеш на орото ќе гледаш да се фанеш до асална момичка.Така викат сите, додек не се фане човек на орото. Фана ли се, и одма почнуват со ѓурултиите...
Пс. Зашо мора да е се под конец? Зашо ги е страх момите од малко недефинирана неизвесност?![]()
Taman rabota deka ne go svativ bukvalno, samo mala salapearl gata salvaje
Тава е само израз, не мислеех на буквално да ми побелува некој косата..
Иначе гледам се у огледало и почнах да наваѓам бели влакна и низ мојта четка...
Така викат сите, додек не се фане човек на орото. Фана ли се, и одма почнуват со ѓурултиите...
Пс. Зашо мора да е се под конец? Зашо ги е страх момите од малко недефинирана неизвесност?![]()
PrifatenoБез навреди, може ли.![]()
Луки, мене никогаш не ми беше страв од недефинирана неизвесност, па заглавив у врска во која 5 години не беше ништо извесно.Пс. Зашо мора да е се под конец? Зашо ги е страх момите од малко недефинирана неизвесност?![]()
Е од такво дури и мен ме е страх... Озбилно.Луки, мене никогаш не ми беше страв од недефинирана неизвесност, па заглавив у врска во која 5 години не беше ништо извесно.
типичен женски одговорZatoa sto mazite se tolku prosti , pa nekoj mora da bide kompliciran , za da ima nekoja sredina![]()
Зошто просто кога може комплицирано. Изгледа по таа логика се водиме.зошто се жените толку комплицирани?
Мора некако да стави крај нали , од ко че си го напрај кево на дундетоАј додека се загреани жениве на темава
Вака сеа, често пати се случува женскиве да кажуваат "Ти уште не си доволно зрел за мене / брак..." итн... то уствари ви значи, дека не може да ви обезбеди ПОВЕЌЕ ОД ДОВОЛНО финансиски средства? Пари, стан, кола???
Демек со ова се оправдувате дека ние се понашаме ко деца? А вие као демек не се понашате? Дури повеќе се лигавате... ама нели вие женски, за вас оправдено.
или изгледа сакате да си играте со нас. тоа веројатно ви прави некое задоволство, или едноставно ви е фетишЗошто просто кога може комплицирано. Изгледа по таа логика се водиме.![]()
Проверена робаАј и јас да си прашам. Зошто повеќе се пуштате на зафатени или оженети отколку на слободни мажи?
проверена,башка нема да грака да се фали наоколу ко петел закланПроверена роба.
Дури и ако гаден и дебел???Проверена роба.
+ пари = плишено мече.Дури и ако гаден и дебел???